Kolumni: Maku ratkaisee myös lähiruoassa

Kolumni: Maku ratkaisee myös lähiruoassa

Olen kateellinen inginmaalaiselle perunaharrastajalle Pekka Lehdolle. Hän kertoo Kouvolan Sanomien haastattelussa, miten siemenperunalajikkeiden säilyttämisestä vuosikymmeniä sitten alkanut harrastus on lähtenyt hiukan lapasesta. Lehdon neljän aarin perunamaalla kasvaa 200 eri lajiketta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet