Kolumni: Teini-Riinan paljas ahteri olisi päätynyt someen 80-luvulla

Kauhuskenaario: Eletään vuotta 1987 ja teini-ikäisellä Riinalla on käytössään älypuhelin snapchateineen ja instagrameineen.

Kaveriporukka kokoontuu viikonloppuna ennen discoon lähtöä kreppaamaan tukkaa, tupeeraamaan etuhiuksia, vetämään silmien ympärille sähkönsinistä kajaalia ja huuliin valkoista huulipunaa.

Kun ylle vedetään vielä kivipestyt farkut, Lacosten pikeepaita ja ruskeat purjehduskengät, edustuskelpoinen look alkaa olla valmis. Peilin edessä otetaan snapiin riehakkaita kuvia hauskanpidosta. Joku ehkä vilauttaa kuvassa leikillään tissejä.

Kun matkalla discoon naukkaillaan vähän Liebfraumilchiä, meno yltyy riehakkaammaksi. Kohta jo keksitään räkättäen laskea housut alas ja näyttää auton takaikkunasta muille autoilijoille paljasta ahteria. Tästäkin laitetaan tietenkin kuvia tuoreeltaan somelevitykseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet