Kommentti: Ensin jyrisi Jared Leto, sitten Playboy-malli pukeutui MyPaan — Leton ja Romanin tuomaa medianäkyvyyttä Kouvola ei voi ostaa

AOP/IBL/Mattias Hansson

Jared LetoThirty Seconds to Marsin konsertissa Tukholmassa 22. huhtikuuta. Leto esiintyi Helsingissä huhtikuussa ja pyysi yleisöstä lavalle muun muassa kouvolalaisen Villen.
Jared LetoThirty Seconds to Marsin konsertissa Tukholmassa 22. huhtikuuta. Leto esiintyi Helsingissä huhtikuussa ja pyysi yleisöstä lavalle muun muassa kouvolalaisen Villen.

Kouvola on noussut esiin kansainvälisten tähtien tempausten ansiosta tämän vuoden aikana.

Ensin näyttelijä ja muusikko Jared Leto kuittaili Helsingin-konsertissaan yleisölle, joka ei tuntunut pitävän lavalle pyydetyn katsojan kotikaupungista.

— Fuck you! I love Kouvola! Leto huusi yleisölleen, joka mölisi, ettei pidä Kouvolasta.

Viikonloppuna italialainen Playboy-malli Claudia Romani puolestaan päivitti Instagramiin kuvia, joissa hänellä on päällään niukka bikinien alaosa ja MyPan paita.

— Very happy to pose in this MyPa jersey, malli kirjoittaa.

Virallisemmat kuvat ovat tulossa julki kuulema myöhemmin.

Katja Juurikko

Kouvolalainen yrittäjä Riitta Väisänen tarttui Jared Leton heittoon ja alkoi valmistaa Fuck you! I love Kouvola -mukeja. Niitä on mennyt kaupaksi niin Kouvolaan kuin Kouvolan ulkopuolellekin.

Kouvola kipuilee jatkuvasti maineensa kanssa. Tällaisista taivaasta syliin satavista imagoboostauksista tulisi ottaa kaikki mahdollinen irti. Hauskoja ja näkyviä Kouvola-aiheita voisi rummuttaa etenkin sosiaalisessa mediassa.

Kaiken imagonrakennuksen ei tarvitse olla vakavaa ja istua täydellisesti kaupungin viestintästrategiaan. Nokkela someviestintä on kiinni siinä, mitä tapahtuu juuri nyt.

Leton ja Romanin tuomaa spontaania medianäkyvyyttä Kouvola ei voi ostaa.

Kuvakaappaus

Malli Claudia Romanin MyPa-päivitykset huomioitiin iltapäivälehtiä myöten. Kuvakaappaus Romanin Instagram-tililtä.

Luetuimmat