Lukijalta: Toikka, Kumpu ja Niiranen vastaavat kysymykseen Kouvolan sote-palveluista — ”Terveyspalvelujen tarjonta on tällä hetkellä vain välttävä, mutta teemme kaiken voitavamme, että tilanne korjaantuu”

Kouvolan kaupunginjohtaja, kaupungin hyvinvointipalveluiden johtaja ja Carean toimitusjohtaja kirjoittavat yhteisessä lukijakirjeessään, että Kouvola kehittää määrätietoisesti asukkaidensa sote-palveluja yhdessä Carean kanssa.

Katja Juurikko

Pohjois-Kymen sairaalassa on suljettu kaksi osastoa lääkäripulan vuoksi.
Pohjois-Kymen sairaalassa on suljettu kaksi osastoa lääkäripulan vuoksi.

Kouvolan Sanomien mielipidesivulla on julkaistu useita lukijakirjoituksia, joiden kirjoittajat ovat olleet huolissaan kouvolalaisten sosiaali- ja terveyspalveluiden laadusta, saatavuudesta ja siitä, miten tuleva sote-kuntayhtymä vaikuttaa palveluihimme.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet