Lukijalta: Luotan siihen, että uusilla kouvolalaisilla kansanedustajilla riittää rohkeutta myös olla omaa mieltään asioista

Vaalit on käyty ja kansa on saanut kertoa mielipiteensä. Kouvolalle kävi hyvin, saatiin kolme edustajaa kotikonnuilta. Vieläpä niin, että he edustavat vaalien kärkikolmikkoon kuuluvia puolueita.

Muutama ajatus näille omille edustajille. Toivottavasti he uskaltavat ajaa Kaakkois-Suomen ja Kouvolan asioita valtakunnan asioiden hoidon lomassa. Ettei taas tarvitse kuulla selityksiä, miten kansanedustajan tehtävä on katsoa kokonaisuutta ja oman kotiseudun asiat voidaan unohtaa. Näissä vaaleissahan nähtiin kuinka takinkääntäjille käy.

Nämä meidän uudet edustajamme ovat ensikertalaisia, mutta heidän mielipiteitään seuranneena luotan siihen, että heillä riittää rohkeutta myös olla omaa mieltään asioista. Tietenkään vastavirtaan ei pidä lähteä vaan sujuvasti tulee sujahtaa joukkoihin, joissa päätöksiä saadaan aikaiseksi.

Älkää unohtako meitä, vaan pitäkää yhteyttä aktiivisesti, vaikkapa kerran kuussa kahvilatapaamisten muodossa. Tällöin säilyy suora yhteys sinne päätöspaikalle. Kaikki eivät vielä ole some-yhteyksien käyttäjiä.

Tukekaamme edustajiamme ja rohkaistaan heitä edustajan tehtävissä. Kritiikkiä saa ja pitää olla, mutta asialinjalla. Onnea toimiinne kotikontumme edustajat.

Raimo Pehkonen, Kouvola