Lukijalta: Alkakaamme puhaltaa yhteen hiileen Kouvolassa

Uudelle vuodelle tehdään perinteisesti lupauksia. Ajattelin kuitenkin esittää tässä jokusen toiveen Kouvolalle vuonna 2019.

Eduskuntavaalit ovat keväällä. Puolueet asettavat ehdokkaita parhaan tietonsa mukaan. Toivon meiltä äänestäjiltä tolkkua valita ehdokkaista ne, joilla on parhaat

edellytykset päästä Arkadianmäelle ja ne, jotka uskaltavat tuoda asioita esiin alueen parhaaksi. Ehdokkaita, jotka ovat puolueen johdon talutusnuorassa tulee välttää äänestämästä.

Kesällä on Kouvolassa, historiallisella Korian varuskunta-alueella asuntomessut. Ne ovat paikkakunnalle suuri haaste, mutta myös erinomainen mahdollisuus tuoda paikkakuntaa esiin laajemminkin. Meidän kaikkien alueen asukkaiden tulee suhtautua myötämielisesti tähän tapahtumaan, jolloin siitä saadaan myös paras hyöty alueen liike-elämälle.

Kouvolasta puuttuu monitoimihalli. Alkakaamme toimia niin, että vuonna 2019 saadaan alkuun ainakin hankkeen suunnittelu. Riittävän kokoisesta monitoimihallista; 6000 hengelle, hyötyy alueen urheilu ja tapahtumajärjestäjät.

Alkakaamme puhaltaa yhteiseen hiileen, kaupunkimme on hyvä elää ja toimia, kunhan lopetamme keskinäisen nahistelun. Kritiikkiä pitää olla, mutta positiivisessa hengessä.

Hyvää alkanutta vuotta 2019 kaikille toivotan!

Raimo Pehkonen, Kouvola

Uusimmat uutiset

Kommentoidut