Lukijalta: Jari Lindström käyttää demokratian ohituskaistoja

Jari Lindström kirjoitti (KS 1.4.), että "demokratian luonne on muuttunut". Miten se hänen mielestään on muuttunut, ei kirjoituksesta selviä. Lindströmin oma käsitys demokratiasta on tullut pariinkin kertaan nähtyä.

Lindströmin mainitsema "äänestäjien kuluttajansuoja" on hänen itsensä kohdalla pettänyt pahasti. Lindströmin mielitemppuihin kuuluu demokratian ohituskaistojen rakentelu. Näin sen ensimmäistä kertaa Kouvolassa vuonna 2015. Hävittyään kahdesti peräkkäin Pohjois-Kymenlaakson perussuomalaiset ry:n hallitusvaalit "Jarppa" järjesti Kouvolaan uuden paikallisyhdistyksen nimeltä Kouvolan seudun perussuomalaiset ry. Siinä hän pääsi valtaan ilman äänestystä. Samalla hän hoiteli alkuperäisen yhdistyksen ulos puolueesta, ministerivaltaansa härskisti hyväksikäyttäen.

Temppu toistui Jyväskylässä 2017. Kun vaalit tuli sielläkin hävittyä, niin perustettiin vaalituloksen ohittamiseksi toinen puolue, jonka avulla pysyttiin Sipilän hallituksessa.

Ei demokratian luonne Lindströmin temppuilusta ole muuttunut. Jari Lindström vain ei ymmärrä mitä demokratia tarkoittaa.

Jouni Suninen, kaupunginvaltuutettu (s-k s.), Kouvola

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut