Lukijalta: Valtuutetuilta vaaditaan kanttia rohkeisiin päätöksiin – Jos taloutta ei saada tasapainoon, uppoavan laivan kyljessä lukee Kouvola

Olen tässä mielenkiinnolla huomannut, että maakunnan orkesterin puolestapuhujat ovat lähteneet puolustamaan orkesterin olemassaoloa. Se on täysin ymmärrettävää, ja myöskin heille se suotakoon. He puhuvat tärkeistä asioista, jotka ovat tärkeitä meille kaikille iästä huolimatta. Nämä samat tekstit voidaan pienellä muutoksella liittää myös liikunnan/urheilun puolestapuhujiin.

Siinä onkin teillä valtuutetuilla "iso pala" purtavaksi, kun alatte tehdä päätöksiä säästökohteista. Nyt teidän kanttia mitataan tehdä tärkeitä ja rohkeita päätöksiä Kouvolan talouden tasapainottamiseksi.

Monen valtuutetun suusta on kuultu, että säästöt tulevat koskemaan meitä kaikkia. Jos ei taloutta saada tasapainoon, meille käy kuin elokuvassa Titanic. Tosin laivan kyljessä ei lue Titanic, vaan Kouvola, mutta orkesteri soittaa kannella vielä viimeiset virret. Tsemppiä ja rohkeutta päätöksiin.

Mika Liikkanen, Kuusankoski