Lukijalta: Keskussairaala kyykyttää potilaita

Kuusankosken Poksissa jatkaa ainakin kirurgian poliklinikka. Sehän on hyvä uutinen!

Mutta, mutta. Mitä hyötyä siitä mahtaa olla, kun sieltä lähtevien erikoislääkäreiden lähetteiden yli kävellään keskussairaalassa? Poksin kirurgian poliklinikan erikoislääkäri kirjoitti 2.11. lähetteen leikkaukseen kiireellisyysluokituksella 8–30 päivää. Samana päivänä asia käsiteltiin Kotkan kirurgian polilla.

Potilaalle tuli kirje 3.11., jossa ilmoitettiin, että vastaanottoaika lääkärille on 7.12. Siis 35 vuorokauden odotus, eikä tietoakaan leikkauksesta. En tiedä, mitä Poksin lähetteellä pyyhittiin!

Asiaa selvitettiin ja johtavalta virkamieheltä sain vastauksen, ettei hän nähnyt lähetteessä mitään kiireellisyyteen viittaavaa? Maallikkokin näkee lähetteessä kiireellisyysluokituksen rastin.


Lähetteen kiireellisyyden tyrmänneen lääkärin nimen googlaamalla sivulle Ilmestyy kolmen yksityisen lääkärikonsernin ilmoitusta leikkaussaleineen. Hintoja tosin ei näkynyt!
 
Rauno Tuominen, Kouvola

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset