Lukijalta: Uintiedussa toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset

Joku kysyi Napakoissa kaupungin työntekijöiden uimahallivuoroista, ja miksi vuorot maksaa kaupunki. Samaa asiaa kyselin itsekin kaupungilta pari vuotta sitten, kun minulla oli vammaispalvelun myöntämä henkilökohtainen avustaja, joka intohimoisesti harrasti uintia useita kertoja viikossa ja olisi varsinkin talviaikaan halunnut käydä uimahalleissa, mutta piti kertyviä kustannuksia liian suurina.

Kaupungin virkamies kertoi syyksi sen, että "avustaja ei työskentele kaupungin tiloissa vaan avustettavan kotona", eikä häntä siis lueta kaupungin työntekijäksi, vaikka hän sitä nimenomaan on!

Eivätkö monetkin kaupungin työntekijät työskentele juuri näin, kotiavustajat, kotikäyntejä suorittavat virkamiehet, kuorma-autoilla ajelevat työmiehet, kuka milläkin asialla? Onko todella niin, että Kouvolassa, "tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen" pyrkivässä kaupungissa toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset?

Leeni Petman, Kuusankoski

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset