Lukijalta: Naiset alkavat kohta häätää miehiä päätöksenteosta — ”Demarit on viime aikoina ottanut melkoisen harppauksen ympäristöpuolueen suuntaan”

Suomesta on hyvää vauhtia tulossa erittäin feministinen valtio. Elämme aikaa, joka on sellainen, että jos olet nuori ja vähän kauniskin nainen, niin ovet ovat takuulla avoinna isoille paikoille niin politiikassa kuin isoissa yhtiöissäkin.

Ja edelleen, jos edustat vähänkin perinteistä poikkeavaa ei-suomalaista periaatetta, niin tilanne alkaa olla täysin sama, voit itse valita minne haluat mennä.

Antti Lindtmanilla on kokoa ja karismaa, kuten Paavo Lipposella ja Eero Heinäluomalla.

Tavallisella suomalaisella työmiehellä ei siis ole kohta juurikaan arvoa ja päätösvaltaa, vaan me miehet joudumme tulevaisuudessa taistelemaan paikasta auringossa! Ainoa, jota mieheltä ei voi riistää, on fyysinen voima, mutta sekin alkaa olla hilkulla.

Olisinkin mieluusti nähnyt Antti Lindtmanin demareiden pääministerinä. Hänellä on kokoa ja karismaa, kuten Paavo Lipposella ja Eero Heinäluomalla.

Miespuolisen koko ei tietenkään ole se, jolla asioita hoidetaan, vaan tietenkin tietomäärä. Ja kun siihen lisätään tukeva artikulointi ja esiintyminen, niin sen pitäisi riittää kansalle, ja sitä tuossa nuoren polven Antti Lindtmanissa löytyy!

Harmi kun työväenpuolue on menossa vihervasemmistolaiseen suuntaan. Minulla ei tietenkään ole mitään — varmaankin kyvykästä — Sanna Marinia vastaan, eikä varsinkaan naisia kohtaan, mutta olen vain hieman konservatiivinen.

Toisaalta jos hänellä riittää tietomäärä, niin uskon, että miehet ei tietenkään varpaille hypi kuten nykymaailmassa on tapana.

Demarit on viime aikoina ottanut melkoisen harppauksen ympäristöpuolueen suuntaan, joten saa nähdä kuinka käy kannatusprosenttien puolueen perinteisten kannattajien parissa.

Viimeisten lukujen perusteella huonosti, elleivät siis uusi pääministeri ja hallitus toimi siten, että siitä on työtä tekevälle ja yrittäjillekin hyötyä. Mutta, veroja nostamalla se ei ainakaan onnistu!

Arvomaailma demareilta on kuitenkin karkaamassa tavallisen duunarin ja tavallisen äijän näkemyksistä ihan toisenlaisiin arvoihin.

Ilkka Sarpola, Kuusankoski