Lukijalta: Keskikaide tulee yllättäen vastaan

Onkohan käynyt suunnittelu- tai toteutusvirhe keskikaiteen alkamisen merkitsemisestä ja valaisemisesta Valtatie 6:lla Taavetista Kouvolan suuntaan?

Olen kahden viikon aikaan kaksi kertaa ajanut aamuvarhaisella Kouvolan suunnalta Lappeenrantaan, ja keskikaide merkattu alkamaan kait oikeaoppisesti pyöreällä nuolimerkillä mutta, onko valaistus ja mahdollinen tiestä irtoava lika otettu huomioon, mielestäni ei.

Katuvalaistus alkaa vasta noin 100 metriä kaiteen alkamisesta Taavetin suuntaan, ja ainakin märissä olosuhteissa kyseinen kaide tulee yllättäen vastaan.


Olen sitä mieltä, että ellei tehdä pikaisesti näkyvyyden parannusta, siihen valitettavasti tulee joku törmäämään,ja seuraukset saattavat olla vakavat.

Juha Raippo, turvallisuusasiantuntija, Kaipiainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet