Lukijalta: Päätös Valkealan koulun rakentamisesta tehtävä viipymättä

Valkealan Sanomissa oli aiheellinen kannanotto koulurakennuksen rakentamispäätökseen liittyen. Vanhempainyhdistysten huolen ymmärtää kun tietää, miten pitkään ongelmien kanssa on kamppailtu. Ongelmien laajuus ja se, että uusi ajanmukainen koulurakennus on ainoa järkevä ratkaisu, on varmasti päätöksentekijöilläkin jo tiedossa.

Koulualueen lähellä asuvana on saanut seurata alakoululaisten taaperrusta väistökouluun. On käynyt mielessä, että kuinkahan kauan saavat vielä taapertaa ennenkuin Kouvolan päättäjät saavat aikaan päätöksiä. Samoin on yläkoulun osalta, jossa tuskaillaan erilaisten ongelmien kanssa "tekohengitysratkaisujen” varassa.

Koulunkäyntiolosuhteet ovat siis heikoissa kantimissa. Päätöksiä asiantilan parantamiseksi olisi siis tehtävä pikaisella aikataululla. Kouvolan talous ei ole hyvissä kantimissa. Se luo tietysti oman haasteensa, kun kaupungin investoinnista päätetään. Siitä huolimatta panostuksesta lasten koulunkäyntiin turvallisessa ja toimivassa koulussa ei saisi tinkiä. Se on satsaus tulevaisuuteen, mikä heijastuu myönteisesti koko Kouvolan alueelle.

Toivon mukaan valtuutetut näkevät asian nimenomaan sijoituksena alueemme ja myös koko Kouvolan parhaaksi. Myönteistä ratkaisua odotellen.

Kari Koistinen, Valkeala

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat