Lukijalta: Verotoimistoon lisää henkilökuntaa palvelemaan

Kouvolan verotoimiston siirtyminen Pohjola-talosta Valimontielle on veroa maksavien ja toimistossa asioivien ihmisten kannalta kohtuuttoman hankalaa. Ensinnäkin pysäköinti on hankala ja jopa vaarallinen ainakin ruuhka-aikoina.

Esimerkiksi 3.1. oli vain kaksi virkailijaa. Jos odotusaika venyy tuntiin tai pidempäänkin, on parkkipaikka talon edessä vain puoli tuntia. Koska kyseessä on mäessä oleva rakennus, olisi toivottavaa, että edes jalkakäytävät hiekoitettaisiin heti aamusta. Torstaina sai vielä kello 12:20 pelätä tekonivelienkin puolesta. Joskus on pakko tulla autolla, kuten kauempana keskustaa asuvat.

Tietokoneasiointia verotoimistossa kannatetaan, ainakin verotoimiston sivuilla, mutta niille, joilla ei ole tietokonetta, se on mahdotonta ja vielä mahdottomampaa heille, joilla ei ole omaisia asioita hoitamaan. Jos toimisto olisi helpommin saavutettavassa paikassa, se olisi kansalaisten kannalta järkevämpää.

Vuoden alku kiireineen on varmasti verotoimistonkin tiedossa, joten lisäkäsien palkkaaminen helpottaisi paria tiskin takana työskentelevän päivää.

Leeni Leporanta, Kouvola