Lukijalta: Elämä vaikeutuu ja kallistuu, kun terveyskeskus muuttaa Katajaharjuun

Kuusankosken tiheällä asuma-alueella on toiminut terveyskeskus. Sinne ovat iäkkäätkin ihmiset sinnikkäästi kulkeneet lähietäisyydeltä apuvälinein lääkärin vastaanotolle. Tulee kaksi asiaa, tulee hyvää liikuntaa ja asiat hoituu.

Nytpä kuuluu huhuja, että terveyskeskus muutetaan Katajaharjuun, kas kun ei Suomussalmelle. Sinnepä asti ei rollaattorilla mennä? Kun viisi kuntaa yhdessä ydin-Kouvolan kanssa suunnitteli suur-Kouvolaa sovittiin, että laita-alueiden omat hyvät järjestelyt säilyisivät ennallaan.

Annas olla, sopimukset unohtuivat ja nyt laitamien palveluja riisutaan ja kaikki ydin-Kouvolaan. Joten ei kun taksikyydit, järjestelyt ja ehkä avustajakin mukana. Nii,n että iäkkäät ihmiset kärsivät tästä eniten.

Onerva Savolainen, Kuusankoski

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet