Lukijalta: Verotoimisto vastaa Leporannalle: Palvelut ruuhkautuvat nyt poikkeuksellisesti

Leeni Leporanta kirjoitti Mielipidesivulla (KS 6.1.) hankaluuksista asioida Kouvolan verotoimistossa.

On totta, että tammikuussa palvelumme ovat olleet tavanomaista ruuhkaisemmat. Kysyntä on ollut aikaisempiin vuosiin verrattuna poikkeuksellisen suurta, ja juuri nyt toimistojamme ja puhelinpalveluamme ruuhkauttavat etenkin verokortteihin liittyvät kysymykset. Kouvolan verotoimistossa on käytössä kaksi palvelutiskiä sekä itsepalvelualue, ja nämä kaikki ovat olleet normaalisti käytössä. Keskimääräinen jonotusaika on tammikuun ensimmäisellä viikolla ollut 28 minuuttia. Ruuhka-ajan ulkopuolella jonotusaikamme on tavallisesti noin 10 minuuttia.

Toimistomme muutti puoli vuotta sitten uusiin tarkoituksenmukaisempiin tiloihin Valimontielle, josta asiakkaamme ovat meidät jo suurimmalta osin löytäneet. Valimontiellä pysäköinti kiinteistömme edessä on ilmaista eikä sitä ole ajallisesti rajoitettu. Hiekoituksen tulisi olla kunnossa näin talvikeleillä, olemme informoineet tästä eteenpäin kiinteistöhuollosta vastaavalle taholle.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Pahoittelemme, ettei asiointikokemus vastannut odotuksia ja toivomme, että jatkossa asiointi kanssamme hoituu paremmin.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme hyvää alkanutta vuotta!

Taina Airokari, toimistopäällikkö, Kouvolan verotoimisto