Napakat: Vanhojen autojen käyttövero pitää porrastaa vuositasolla ajettujen kilometrimäärien mukaan

Kyllä kouluista päättävät selvittävät, mitkä ovat Pohjois-Kouvolan kylien asukasmäärät ja oppilasennusteet.

Olipa hienoa, kun presidenttimme paljasti viimein herkkähipiäisyytensä. Sehän on vuosikymmeniä ollut täysin normaali ominaisuus tuon koulutuksen saaneelle ammattikunnalle. Ei mitään uutta.

Kyllä ne kaupungin säästöt voisi aloittaa karsimalla turhat johtajat pois korkeine palkkoineen.

KooKoon kannattajakulttuurin haukkujia riittää, mutta miksi te osaajat ette sitten tule esimerkillä näyttämään, mikä on "oikeaa kannattamista".

Pistää vihaksi ja surettaa tämä ilmastonmuutos. Olen ollut IPCC:n tilaisuudessa Otaniemessä jo 90-luvun alussa. Miksi on hukattu jo monta vuosikymmentä toimettomuuteen ja asian kieltämiseen?

Yöllisten lumitöiden lopettamisesta saatava vuotuinen säästö menetetään kuukaudessa edustajien korotettuihin palkkioihin.

Ei Kimolan kanavaa paikallisten veneilijöiden varalle tehdä, vaan sen odotetaan tuovan tuloja tänne käymään tulevien veneilijöiden myötä. Tarvitaan kuitenkin myös palveluja, jotta vierailijoita tulee.

Koska kaupunki aikoo keventää budjettiaan karsimalla turhaa henkilöstöä sieltä ylhäältä päin? Monta turhaa virkaa

Mitähän siitä tulee, kun poliitikot alkavat operatiivisesti ohjata ohjelmia ja kärkihankkeita?

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun etsin sinistä plusmaitoa hyllystä. No ei se mitään, isommasta marketista kyllä saa. – Kahvimaito

Vanhojen autojen käyttövero pitää porrastaa vuositasolla ajettujen kilometrimäärien mukaan. Silloin maksu perustuu todellisen saasteen tuottamiseen! Esim. 1 000 kilometriä ja 10 000 kilometriä vuodessa, niin on siinä eroa.

Pitäkää hyvät ihmiset koiranne kiinni ulkoilureiteillä. Vastaus: Nämä ovat yleensä olleet kilttejä. Ei voi tietää siinä tilanteessa niitten aivoituksia. Järki käteen.

Nykyiset Kouvolan seudun kansanedustajat pitäneet kiitettävästi alueemme puolta ja tuloksia nähtävillä. Älkäämme unohtako heitä vaaleissa. Saaneet luottamukseni. Ovat rakentavia, ei repiviä.

Luetuimmat