Lukijalta: SAK:n johto Helsingissä on vieraantunut arjesta

SAK:n masinoima Viimeinen niitti -kampanja provokatiivisine kuvineen osoittaa karulla tavalla, miten Helsinkiin linnoittautuneet virkailijat ovat vieraantuneet täydellisesti yritysten (lue: jäsentensä) arjesta. On yrityksiä, niiden työntekijöitä ja yrittäjiä halventavaa julkaista piirroskuvia lähes kokovartalokipsatuista figuureista höystettynä ala-arvoisilla kommenteilla, joissa annetaan kuva, ettei työturvallisuudesta välitettäisi pätkääkään.

Työturvallisuus ja kokonaisvaltainen työhyvinvoinnista huolehtiminen ovat kaikkien vastuullisesti toimivien yritysten toiminnan kulmakiviä. Ehkä tämä selviää vielä jossakin vaiheessa myös SAK:n virkailijoille, kunhan ehtivät kiireiltään asiaan perehtyä.

Hannu Vakkari, Kouvola

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet