Lukijalta: Ratamo etenee – ilman aikataulua

Kouvolan kaupunginhallitus päätti 25.4.2017, että Ratamokeskuksen rakentaminen Kouvolan kaupunginvaltuuston 14.11.2011 päättämään paikkaan Kotiharjun alueelle myydään Carea-Sairaalat Oy:lle. Sopimuksen mukaan kaupunki rakentaa Marjoniementien jatkeen, Kauppalankadun ja Kotiharjuntien katusuunnitelmien mukaisesti. Rakennusluvan 3.10.2018 mukaan Ratamon tonttiliittymät ovat Kotiharjuntiellä ja Ruskeasuonkadulla. Ruskeasuonkatua ei ole edes alettu vielä rakentaa.

Varsinainen miina sopimuksessa on se, ettei ole sovittu, milloin Ratamokeskuksen on viimeistään oltava valmis, eikä asetettu sopimusrikkomuksesta sakkoa.

Mutta onko todettava, kuten tähänkin asti, että Ratamohanke etenee kuin juna. Aikataulua ei tosin ole vahvistettu, mutta toivotaan, toivotaan, että hanke joskus pääsee perille.

Kari Kolehmainen, Kouvola

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat