Lukijalta: Kymsote vastaa: Hyvinvointipisteiden palvelun laatuun kiinnitetään erityistä huomiota

Olemme saaneet viime viikkojen aikana palautetta ja kysymyksiä Kouvolan terveys- ja hyvinvointipisteen tarjoamista palveluista. Kymsoten terveys- ja hyvinvointipisteet Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa tarjoavat ohjausta ja neuvontaa elämäntapoihin liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta. Toiminta suuntautuu erityisesti ennaltaehkäisevään palveluun, neuvontaan ja hoitotoimenpiteisiin, kuten mittauksiin ja rokotuksiin. Toiminta on asiakkaalle maksutonta lukuun ottamatta kehonkoostumusmittauksia.

Kouvolan terveys- ja hyvinvointipiste Virtaamo toimii kauppakeskus Valtarissa, Kouvolankatu 15:ssä. Käytössä on ollut keväästä lähtien suuremmat tilat toimia.

Kouvolan pisteen palveluvalikoimaan kuuluvat terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä ohjaus ja neuvonta, rokotukset yli seitsemänvuotiaille, verenpaine-, paino-, pituus- ja verensokerimittaukset, Cohemin depot -injektiot (B12-vitamiini) ja muut lääkeinjektiot omalta terveysasemalta.

Lisäksi tehdään ompeleiden ja hakasten poistot pienistä haavoista ja punkkien poistoa. Fysioterapeutin palvelut ovat saatavissa ilman ajanvarausta tiistaina koko päivän ja torstai-iltapäivisin sekä liikuntaneuvojan palvelut ilman ajanvarausta tiistai-iltapäivisin. Liikuntavälineitä lainataan.

Terveydenhoitajan painonhallinta- ja ruokavalio-ohjausta saa ajanvarauksella, samoin fysioterapeutin vastaanotolle pääsee myös ajanvarauksella.

Asiakaspalautteet ovat tärkeitä palvelun kehittämisen kannalta. Asiakaspalveluun laatuun kiinnitämme erityistä huomiota kaikissa Kymsoten palveluissa. Lisätietoa terveys- ja hyvinvointipisteiden palveluista ja aukioloajoista löytyy Kymsoten sivuilta www.kymsote.fi.

Marja-Terttu Nuorivuori, palvelupäällikkö, ylihoitaja, Kymsote

Luetuimmat

Uusimmat uutiset