Napakat: Musiikki on kaunista, kun se kauniisti soitetaan, ei paikka voi olla este

Voi, voi, pyhä kristitty. Eiväthän ne urut "säry", eikä se syntiä ole, jos uruilla tangoja soitetaan! Sehän on taidetta, kun urkuri saa monenlaista musiikkia uruista ulos! Eipähän siihen moni pystykään.

Lääkäriaika tilattu 14. elokuuta, lääkäriaika 19. syyskuuta. Jos olisi hengenhätä, hautajaiset olisivat ennen sitä.

Hidastetöyssyjä ei voi joka paikkaan laittaa. Ne hidastavat pelastusajoneuvojenkin kulkua, joka sekunti on niille perillepääsyn kannalta tärkeä.

Anjalan Huhdanniemessä on nyt vauhti vaarallisen kovaa. "Kevari” (?), välillä kaksi, lasettaa siihen malliin kuin olisi yksityistie. Äänet kyllä kuuluvat jo kaukaa, mutta osaavatko tien varren lapset sen huomata?

Tangosävellykset ovat yleensä hartaampia kuin virret. Musiikki on kaunista, kun se kauniisti soitetaan, ei paikka voi olla este. Relaa kristitty ja nauti.

Samaa mieltä kotimaisesta tomaatista. Kuinkahan raakoina kauppaan tulevat? Kotikypsytys huoneenlämmössä ei onnistu. Pilaantuvat, ennenkuin pehmenevät ja kypsyvät! Espanjalaisia mieluummin.

Pääministeri Antti Rinne (sd.) harjoitteli mahdollista rooliaan tulevana tasavallan presidenttinä muistuttaessaan uutta Puolustusvoimien komentajaa Timo Kivistä politikkojen roolista päätösten teossa maanpuolustusasioissa.

Eikö asuntonäytössä ole tarkoitus katsoa asuntoa, eikä ole lupaa koskea, siirrellä, kuvata asukkaan tavaroita?

Surkuhupaisaa seurata jatkuvia Kymsoten johtajien selityksiä, kun totuus on: tietotekniset asiat alusta asti persiillään ja työntekijät erittäin tyytymättömiä.

Kouvolan asuntomessupäälliköt työskentelivät Suomen Asuntomessut oy:n eteen eivätkä Kouvolan, vaikka meidän verorahoista palkka maksettiin.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut