Lukijalta: Käyttämättömällä kuntopolulla palavat valot — taajamissa pimeää

Tällä palstalla on toitotettu ”asennetta ja tahtotilaa ynnä pieniä tekoja ja asioita” Kouvolan taloudellisen tilanteen helpottamiseksi — ei pelastamiseksi. Jukka Silén paljasti hämmästyttävän asian Sihvakan uimarannan veden käytöstä. Olen samaa mieltä: luonnon uimaloihin ei missään tapauksessa vesijohtovettä!

Tuo 12 000 euron vuosisumma ei sinänsä hätkäytä, koska kysymyksessä on kaupungin oma liikelaitos. Eli rahaa omasta taskusta toiseen. Tuo rahamäärä on vain tuplasti sama, jonka Jukka Silén kaupungin edustajana kuittaa hallituspalkkioina vesiliikelaitoksen ”johtamisesta”.

Liikuntapaikkaverkkoselvityksen tuloksia odotellessamme nauttikaamme vielä muista ”pienistä asioista ja teoista”. Yhtenä esimerkkinä Myllykoskelta Inkeroisiin johtavan niin sanotun kaasulinja-kuntoilureitin valaistus. Siellä metsän siimeksessä palavat valot joka ilta tuntitolkulla eikä ketään näy liikkeellä. Voisiko valot sammuttaa ainakin tammikuulle asti, jolloin vasta sinne ryhdytään latuja tekemään?

Kun kuntopolulla tuikkivat valot, lähitaajamissa on paljon valottomia tienpätkiä. Niiden valoja ei ole saatu kuntoon vuosikausiin. Tärkeämpää on nostaa kiinteistöveroja.

Pentti Salin, Myllykoski

Luetuimmat