Napakat: Säästetään ilmastoa ja jätetään ilotulitukset pitämättä

Löytyykö Kouvolan seudulta liikennöitsijää, joka järjestäisi meille mummoille kauppakyydin kerran viikossa esimerkiksi perjantaisin Veturiin tai Prismaan? Kyllä kyyti maksettaisiin.

En käsitä, miksi Kotkan vetämänä puuhastellaan sotea, vaikka siitä ei ole edes tehty päätöstä ja tuskin edes tämän hallituksen aikana edes tehdäänkään.

Anssi Tähtinen kirjoitti hyvin. Tämän kaupungin päätöksiä on vaikea uskoa vaaleilla valittujen tekemiksi.

Äänestyspäätös on tähän maailmanaikaan yhä merkittävämpi. Nyt tarvitaan tasapainoisia ja kokeneita ihmisiä päättämään. Protestiääniin ei ole varaa, niiden aika on ohi.

Voi naiiviuden määrää! Mitkään herrasmiessopimukset eivät päde Kotkan ja Kouvolan välisissä neuvotteluissa, vaan asiat on kirjoitettava sopimuksiin. Eipä taida tulla maakuntaliittoakaan Kouvolaan.

Uusi sote-yhtymä palkkaa tarvitsemansa henkilöstön ja voi valita, kaupungille jää loput ja niille pitäisi keksiä jotakin kivaa tekemistä, muuten ne jää ”saikulle”.

Vetoomus kaupungille ja kaupunkilaisille: säästetään ilmastoa ja jätetään ilotulitukset pitämättä. Tilalle taajamiin kansalaisten soihtu- ja kynttiläkulkueita. – 3 lasta

Edes erikoislääkäri ei tajunnut epäillä matalaa varastorautaa vaan määräsi lisää lääkettä. Mittautin yksityisellä, sehän se oli syynä. Olisin varmaan kohta saanut hullun paperit. Nyt olo hyvä. – N36

Sisäministeriö ja poliisi eivät tarvitse valtuuksia päästä kansalaisten terveystietoihin. Niiden täytyy pysyä luottamuksellisina. Ei poliisivaltiota!

Pekka Korpivaara on vt 15 -asiassa täysin oikeassa. Myös meidän työmatkaajien on vaadittava 2+2-tietä. Valtatie 15 kerralla kuntoon!

Nuorisotalolle nimeksi Kirnu! Olisi entistä ja tulevaa historiaa samassa.

Mitä jos keksisimme uudestaan sen vaatimattomamman elämäntavan, jota elimme aiemmin. Rauhallisemman, toista ihmistä ja luontoa kunnioittavan.

Juokse juokse, kiirehdi kiirehdi, sinä ihmispolo, pääset nopeammin hautaan.

Aika heikot kantimet päihdekasvatuksessa: lahjonta ja kiristys.

Parasta päihdekasvatusta on omien vanhempien suhde päihteisiin. Lapset oppii mallista.

Vaikka työterveyslääkäri on äärettömän pätevä, yritän käydä yksityislääkärillä, jotta oppilaiden ei tarvitsisi olla keskenään luokassa. Ohjaajia on liian vähän.

Kyllä Timo Ravi kirjoitti asiaa. Päivätöistä töiden jälkeen tulee pimeä. Ei ehdi päivänvalossa lenkille, eikä tehdä ulkona mitään muutakaan. Tunnista olisi hyötyä. - Valoa

Joukkoliikenne aiotaan rahoittaa autoilijoilla. Jos Kouvolassa maksuton joukkoliikenne 2030, tulevat ruuhkamaksut tännekin, jostainhan rahat kynittävä.

Uusimmat uutiset