Lukijalta: 1,5 miljoonaa sinkkua odottaa juuri sinua

Meillä on kymmeniä tuhansia miehiä, jotka ovat eronneet syystä tai toisesta. Vanhemmalle miehelle se tuo monia ongelmia. Nuoret löytävät uuden kumppanin nopeasti, mutta kun ikää tulee, niin kynnys nousee puolin ja toisin ja siksi 1,5 miljoonaa sinkkua odottaa juuri sinua.

Monesti saamme kuulla tai olemme lukeneet, kuinka vaimon tai naisystävän ansiosta joku on saanut näin ja näin paljon aikaan ja tämä myös toisin päin. Lapsi tai nuori menee eteenpäin kehumalla ja näin se menee koko ihmiselämän läpi.

1,5 miljoonaa sinkkua, joista ainakin puolet nostaisivat omaa tehokkuuttaan työelämässä parisuhteessa olemalla. Tämä on kansantaloudellisesti vakava ongelma. Poliitikot, tässä uusi pähkinä purtavaksi.

Parempi olla yksin,jos toisena vaihtoehtona on huono parisuhde. Muistakaa tämä

Kari Valen, Kouvola

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet