Napakat: Toivon, että aktiivimallia tukevat edes joskus kokevat millaista on olla työtön

Ei varmaan ole vaikea järjestää paikallispuudutuksessa tehtävät pienkirurgiset toimenpiteet kirurgian poliklinikan yhteyteen, jossa alan ammattilaiset ne suorittavat!

Eihän Jari  Lindström sopeutumiseläkkeisiin halua kajota, saa todennäköisesti sitä itse seuraavien vaalien jälkeen. Huijasi niin pahasti häntä äänestäneitä, minuakin.

Naisena äänestän naista presidentiksi. Gallupissa ilmoitin muuta. Tietysti. Kuulin, että moni teki samoin. Nykyinen pressa voi jäädä koti-vaariksi. Vanhuuseläkeläisiä ei presidentiksi.

Suurin osa presidenttiehdokkaista ei tunnu ymmärtävän, missä vaaleissa ovat mukana, kun pyrkivät kuin eduskuntaan eivätkä ymmärrä, mitä valtaa presidentillä oikeasti on.

Ihmetyttää, että ketä varten valtio on. Ketä varten isot sairaalat, isot koulut. Hoitajat uupuvat, opettajat uupuvat. Suomi on rikkaampi kuin koskaan. Silti meillä ei ole olevinaan varaa mihinkään.

Sauli Niinistö on oikeassa. Työttömät ovat itse syypäitä, kun ovat häntä ja kaikkia muita kokoomuspuolueita kannattaneet. Syy on heissä.

Kyllä se 4,6 % vähennys varmaan pieneltä tuntuu Petteri Orpon tuloilla (KS 11.1.). Kyllä on väheksymistä ja kyykyttämistä tämä hallituksen herrojen touhu.

Toivon, että aktiivimallia tukevat edes joskus kokevat millaista on olla työtön.

Muovin käyttöä pitäisi rajoittaa. Valtava uhka velloo merissä ja mailla. Muovipussit ensimmäiseksi kieltoon. Meillä on paperitehtaita, mutta esim. kauppojen kassoilla pääosin muovikasseja.

Aktiivimallista puhutaan paljon, mutta mihin ilmoitetaan tehdyt työtunnit? Riittääkö työttömyyskassa? MOL:n ilmoituksissa on vain yli kaksi viikkoa kestävä työ.

Ei työttömiä pitäisi rangaista aktiivimallilla. Ennemminkin kannustaa kuin ottaa vähäisestäkin pois.

Olen eläkkeellä. Työurani pituus oli 52 vuotta. Maksoin verot kaikista tuloistani. Viimeisinä vuosina 51 prosenttia. Että se noista yleistyksistä.

Osakeyhtiöiden ja eläkeyhtiöiden johtajille on tarkoituksella tehty porsaanreikiä lainlaatijoilta. Palkka n. 500 000 euroa plus tulospalkkio 500 000 euroa vuodessa  Lisäeläke 20% vuodessa. Veroja piiloon?

Tarvitseeko työttömiltä ottaa pois? Ei tuo malli ainakaan rohkaisemaan laita. Eiköhän olisi suurempituloistenkin aika antaa osastaan, saatikka kansanedustajien. – Oma etu

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.