Napakat: Mitä väliä, onko sairaalaa, saadaanhan kallis kanava!

Mitä väliä, onko meillä sairaalaa, saadaanhan kallis kanava! Sinne upotetaan rahat! Mennäänkö Heinolaan hoitoon?


Sote-ehdotus on rakennettu niin, että yksityisillä sote-yksiköillä on erinomaiset mahdollisuudet vältellä kalleimpia asiakkaita ja kerätä helpot voitot helpoilla asiakkailla. Nerokasta!


Ahneus on jokapäiväistä. Se on normi. Pitää haluta enemmän. Mutta miettiikö kukaan, mitä tästä jää jäljelle. Mitä jää lapsillemme? Tyhjäksi kaluttu, saastutettu maa... miten siitä eletään?

Pauliina Klemolan kirjoituksen kaikki  väitteet sopivat myös lemmikkieläimiin. Milloin otetaan kantaa niiden olosuhteisiin ja kohtaloon? Tuskinpa niistä moni pystyy lajinomaiseen käyttäytymiseen.

Maanviljelijät perheineen ovat ensimmäisinä ottamassa ilmastonmuutoksen haitat vastaan. Katovuosi uhkaa työtä ja toimeentuloa. Emme saa jättää heitä yksin, apua ja tukea tarvitaan.

Nyt hölmöläisten hallitus aikoo sössiä toimivan erikoissairaanhoidon. Ei ole kokoomuksen ahneudella mitään rajaa!

Kiitos Aimo Ahdin, joka ennakkoluulottomasti rakensi Kouvolan logistiikan, jonka kuntaliitos melkein tuhosi. Nyt samat tuholaiset hehkuttavat logistiikkaa Kouvolan pelastajaksi

Sääliksi käy heitä, jotka joutuvat Kantokoskentietä käyttämään. Kuoppa kuopassa kiinni, ei tarvita nopeusrajoituksia.


Ne hanhet ovat myös oraspellolla. Oras on syksyllä kylvetystä siemenestä kasvun aloittava jo syksyllä, pelto siis vihertää jo oraasta. Tämän ne hanhet tuhoavat.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.