Napakat: Lapset eivät kohta tiedä, mitä heidän kuuluu olla

Kumman saa nopeammin, ajan terkkulaan lääkäriin vai OP tekemään verkkotunnukset tilillesi? Terkkulaan!

Kiitos Onerva Savolaiselle, kun otit esille tärkeän vanhuksia koskevan asian. Totta joka sana!

Nyt toimikaa Kouvolan päättäjät! Ottakaa mallia Meri-Lapista ja Etelä-Karjalasta, näissä terveydenhuoltoasioissa. Kohta on myöhäistä!

Aamulla tuli joku ennustaja-TV. Ei kai kukaan usko. Voi, että. mitä palturia sieltä tulee, ja vielä maksaa paljon. Kuka uskoo mihinkin. Järki vai tunne?  Tässä ehkä tunne.

Edes lakeja ei laadita enää suojelemaan ympäristöä. Myös lainsäädäntö on valjastettu edistämään markkinataloutta. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Pelkääkö joku, että ahneuden aika loppuu?

Kiitos John Webster, kun näytit, että me voimme vielä estää pahimmat katastrofit.

Kyllähän keskusta ja Anu Vehviläinen yrittävät perustella maakuntia. Mutta perustelut kumisevat tyhjyyttään. Suomalaiset eivät koe tarvitsevansa maakuntia.

Suomalaiset eivät tarvitse myöskään valinnanvapautta, ei "kokoomuslaisittain". Mitä me hyödymme lääkärifirmojen lihottamisesta?


Evoluutio ei ole kehittynyt niin, että olisimme sukupuolettomia. Muistakaa, että on ihan hyväksyttävää olla tyttö tai poika. Lapset eivät kohta tiedä, mitä heidän kuuluu olla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.