Napakat: Taas veroparatiisifirma nappasi kotimaisen lääkärikeskuksen

Jos terveyskeskusten asiakkaat ottaisivat itse vastuuta mm. elintavoistaan, riittäisi palveluita useammalle kuin nyt. Laiskuutta, tyhmyyttä vai välinpitämättömyyttä? Kuntotesti pakolliseksi kaikille.

Kun avaa Kouvolan Sanomat, niin päällikkönimityksiä Kouvolassa päivittäin. Espoossa vähemmän pomoja!

Sain aivan väärän kuvan Raskasta joulua -kiertueesta. Luulin, että jäähalliin tulee suurempikin porukka, mutta kun katsoin netistä raskastajoulua.com,  niin tänne tuleekin vain neljä esiintyjää!

Pekka Korpivaaran kanssa samaa mieltä. Olisi tärkeää että työpaikat ja terveydenhoito säilyvät Kouvolassa.

Tietämättömyys riitelee KymiRingissä. Pääomalainalle yhtiö ei saa antaa vakuutta, joku muu saa. Etsikää joku ja poistakaa riita jotta asia etenee hyvässä hengessä. - Tj

 En ymmärrä ukkoja, jotka haluavat touhuta keskenään. Hyi. Naiset vielä jotenkin ymmärtää. Lapsia heille ei. Lapset pitävät normaalina, mitä heille annetaan mallina.

Kouvolassa suunnitellaan kouluverkkoa. Olisi mukava kuulla päättäjiltä, opettajilta ja oppilailta yksikin hyvä asia, joka tapahtui oppilaalle, kun Mansikka-aho ja Tornionmäen koulu yhdistettiin?

Suomessa ihmetellään syntyvyyden vähenemistä. Samanaikaisesti toitotetaan, että toista sukupuolta lähestyminen on seksuaalista häirintää. Tämä on ristiriidassa ja ratkaisematon ongelma.

Taas veroparatiisifirma nappasi kotimaisen lääkärikeskuksen. Kohta monopoli parilla toimijalla. Osakkeenomistajat kiittää. Kokoomuksen unelma toteutumassa.

Ihmisten kuolleisuus tulee lisääntymään rajusti Kouvolassa sairaalasotkujen takia. Kannattaa perustaa lisää hautaustoimistoja.

Jos se Sikamessias on niin ajatuksia herättävä, kertokaa nyt sitten, mitä ajatuksia se oikein herättää? Edes jotakin. Arvostelijat on jo kertoneet.

Onko laskettu, kuinka monta kaupungin työntekijää on koko ajan sairauslomalla, taitaa olla aika lauma. Ei taitaisi yksityisellä puolella onnistua.


Kaupungin työntekijöiden sairaslomaprosentti on 19,7. Siitä voi laskea!

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.