Napakat: Miksi Kouvolan uimahalleihin ei käy ePassi?

Eikö teillä ole Suomessa ja Kouvolassa riittävästi ongelmia kun ruoditte jatkuvasti mitä Venäjällä tapahtuu ja tulee tapahtumaan? Jos omassa maassa ei mielestänne ongelmia, niin katsokaa vaikka Ruotsin suuntaan, siellä on täysi anarkia, kiitos rikastumisen!

Miksi taksit saavat käydä tyhjäkäyntiä ympäri vuorokauden tolpalla? Samat säännöt niitäkin koskee!

Nykyiset vasemmistolaiset on natsien jäljillä. Kontula hyökkää Israelia vastaan ja on terroristien puolella. Kristalliyö tulee mieleen, kun radikaalit vasemmistolaiset rikkovat yrittäjien näyteikkunoita.

Miksi Kouvolan uimahalleihin ei käy ePassi?

EU:n pitää kieltää ruokapaikoilta pakastekalan käyttö, pakaste ei ole tuoreen veroista.

Lumitöitä kaipaavalle tiedoksi. Nyt onkin Utissa koko mittaushistorian vähälumisin tammikuu, ei pelkästään 2000-luvun!

Miksi suoritustason ihmiset joutuvat "kärsimään" Kouvolan kaupungin päättäjien toilailuista? Lomautukset suorittajille näköjään parempi, kun potkut päättäjille jotka saavat jatkaa toilailujaan...

Fiksut, lahjakkaat nuoret kouluttautuneet hoiva-alalle, koska työllistyminen varmaa. Huomaavat töissä, että eivät saakaan tyydytystä rutiinityöstä, siksi vaihtavat. Ei kyse pohjimmiltaan palkanmäärästä.

"Liiallinen voiton tavoittelu ei ole meidän päämäärämme." Jestas, tämän uskoo sinisilmäisesti Kymsoten ylilääkäri. Siis ihan hyvää hyvyyttään...

Kouvolan Lehtomäessä eräs kerrostalo ja asunto missä metelöidään 24/7 ja häiritään koko taloa. Tuntuu etteivät nuku koskaan vaan huuto ja metakka jatkuvaa.

Menipä Kouvolan Sanomien ulkoasu erikoiseksi, otsikot ymv. todella isoiksi ja muut tekstit "tuhruisiksi" entiseen verrattuna...

Ompas hiljaista, kukaan ei valita miten paljon opettajilla on töitä kesällä, ja ettei se kaikki ole lomaa, vaan työaikaa.