Napakat: Ei tarvitse pieneläkeläinen ratoja, kanavia eikä teatteria

Nyt monitoimiareena äkkiä pystyyn, että kaikki Kouvottarien kannattajat mahtuvat saliin. Syksyllä sitten ostetaan uudet avut miehille, ja toivotaan parasta.

Kuka enää uskoo vaalikampanjakirjoituksia, en edes lue niitä. Iäkkäät unohtuvat vaalien jälkeen.

Kiitos Kymi Sinfonietta upeista konserteista ja kiitos Jukka Kumpulainen, että kerrot Kouvolan Sanomissa kaikelle kansalle, miten taitava orkesteri meillä on Kymenlaaksossa. Ei mene verot hukkaan!

Oletteko ajatelleet? On vanhuksia, jotka vastustavat kaikkea: peseytymistä, pukeutumista, ulkoilua ym. Vaatii aikaa ja ammattitaitoa, jotta tilanteista selvitään yhteisymmärryksellä.

Saavatko entisen Anjalankosken asukkaat mennä Koksin päivystykseen? Jos menee Poksiin, usein kuuleman mukaan laitetaan menemään Koksiin.

Onko traktorimiehillä niin kiire auratessa lumia pyöräteiltä, että täytyy välttämättä runnoa pyörätien merkit. Kalliiksi tulee veronmaksajille, kun ne taas kesällä oiotaan.

Uusi valotaulu Tervasaaren liikenneympyrässä on vaaraa aiheuttava. Muutenkin tarkkaavaisuuttaa vaativa liikenneympyrä, jossa liikennettä tulee monesta suunnasta ja nyt valotaulu häiritsee entisestään.

Kaikki on niin kallista. Ruoka, sähkö ja sen siirto, vakuutukset, pankkien palvelumaksut, kiinteistöverot, eläkeverotus, lääkkeet ym. Ei tarvitse pieneläkeläinen ratoja, kanavia eikä teatteria.

Uusimmat uutiset