Napakat: Kanavaan uppoavilla rahoilla olisi päässyt jo pitkälle uudessa teatterissa

Mikä se on, joka pistää eläkeläisen soittamaan trimmeriä, ruohonleikkuria tai sahaa aina sunnuntaina? Kun olisi kuusi muuta päivää aikaa tehdä työt!

Tämän hallitus sai aikaan: kauppa keskittyy isoihin marketteihin ja pienet sulkevat ovensa. Maaseutu menettää, konsernit voittavat. Kulutus lisääntyy. Ihmiset autoilevat enemmän.

Vihdoinkin Kouvolassa alkaa iltatori, mahtavaa. Keskiviikkoisin Kouvolan kauppatorilla.

Ulkopaikkakuntalaisena olen hakenut useaa työpaikkaa Kouvolasta, yhteenkään haastatteluun ei olla parin vuoden aikana pyydetty. Aina valittu kymenlaaksolainen.

Suomi on sittenkin toimiva demokratia, jos sote menee nurin!

Valokuvaaja Lassi Kujala, kiitos ihastuttavista luontokuvista, lehdenkin sivuilla!

Tätä kesän ihanuutta: naapurin iso koira rouskuttaa päivin jopa usein myös yöllä, toisen naapurin nuoriso huudattaa kovaäänistä mopoa, usein myös yöllä...yöunet jäävät vähiin!

Tekoäly ja lääkäripula. Hölynpölyä! Jokuhan ne tiedot siihen älylaitteeseen syöttää. Pienikin näppäilyvirhe antaa diagnoosin ja siihen lääkityksen. Elävä ihmisäly huomaa helposti mikäli ne ovat ristiriidassa.

Nyt kannattaa käyttää rauhassa hetki sen miettimiseen, kuka hyötyy kokoomuksen ajamasta valinnanvapaudesta eli markkinamallista. Millä tavalla se on kokoomuksen etu? Vai kenen etu se on?

Jos sote kaatuu niin elämä voittaa!

Oletteko huomanneet, että meillä on ympäristövihamielinen hallitus?

Oireellista, vai mitä? Nyt kun globaali ympäristön tila on hälyttävän huono, päättää Suomen hallitus ajaa alas ympäristövalvonnan Suomesta. Vau! Miten kepulaista! Kokkarimaista!

Eli jokainen kaupunkilainen maksaa kaupungin tilille 300 euroa. Sitten ei ole velkaa. Näin helppoa se on – JJS

Kanavaan uppoavilla rahoilla olisi päässyt jo pitkälle uudessa teatterissa. Se toisi rahaa toisin kuin kanava. Usein vierailevien ryhmien busseja parkissa teatterin parkissa.

Ilahduttavaa Kaisa Spies, että puutuit vakavaan asiaan. Kaikenmaailman parantajia liikkeellä ja ihmiset menevät mukaan, ehkä tietämättäänkin. Jatka "penkomista".

Voikkaalla koululaiset keräsivät roskia pientareilta. Kiitos heille. Voisivatko nyt aikuiset ottaa oppia ja lopettaa roskaamasta luontoa.