Napakat: Miksi tehtiin Manskin suihkuteos, kun sitä ei raskita käyttää?

Meidän pihassa on isoja puita. Nyt kuumalla ja aurinkoisella säällä ne antavat ihanasti suojaa paahteelta. Miettikääpä sitä, ennen kuin kaadatte puut pois.

Nauhan metsän kaatoi pääosin viime vuoden elokuinen Kiira-myrsky.

KPL:n sunnuntai pelissä tunnelmaa! Ihmettelin vain, miksi Mangusti ja tanssijat esiintyivät tauolla katsomoiden takana eivätkä edessä? Hauska esitys meni monelta ohi!

Lukevatko papit eri raamattua kuin seurakuntalaiset? "Homous ei ole syntiä". (KS 13.5.) Kirkkokansan Raamatussa se on.

Eihän tämä näin voi mennä! Lapsi on pikaisen tuen tarpeessa, mutta kun tieto ei ole kulkenut erityisen tuen koordinaattorille. Voi hyvänen aika, lapsi on vain pelinappula!

Voi olla niinkin, että ei ole muuta, kuin kävellä koko päivä ja jäljelle jäävä aika maata auringossa. – Varoituskolmio

Eipä se oikorata Porvoon kautta Helsinkiin koko Kouvolan tulevaisuutta muuttaisi. Ei siellä olisi asuntoja kaikille kouvolalaisille. Heko heko.

Miksi tehtiin Manskin suihkuteos, kun sitä ei raskita käyttää? Menivätkö rahat demaripuheenjohtajan palkkaan?

Nyt on Carean tyyli mallillaan, kun potilaista ja hoitajista on tehty huutokauppatavaraa Poksissa. Tiedotus täysin ala-arvoista toimintaa. Ei voi kuin ihmetellä ja olla tyrmistynyt.

Kenen portinpylväässä on Helvi Hongan patsaasta otettu marmoripallo? Pallo oikealle paikalleen. Helvi kiittää.

"Kirje Äidille" (KS 13.5.) oli herkkää luettavaa! Kiitos kaikille kirjoittajille, ja äidit olette kasvattaneet ihanat tunteiden tulkit! – Äiti

Olemme muutamat ihmetelleet sitä, kuka nimittää nämä "kyläpäälliköt"? Vai päätetäänkö ne ihan vain kuppikunnissa? – Pikkukyliä ihmetellessä

Todellinen palokunnan ja ambulanssin lähtöaika siitä, kun soitetaan hätänumeroon, on kolmisen minuuttia. Hätäkeskuksen ilmoituksen vastaanotto kestää minuutista kahteen.

En tajua, mitä positiivista koulujen kesäloman siirrolla olisi? Hölmö ajatuksenakin! – Eläkeläisopettaja

Ovatko Iranin joukot Syyriassa rakentamassa rauhaa Israelin kanssa?

Poksissa suljetaan osastoja, miten käy potilaiden. Koksikin pursuaa jo.

Jokohan tienpitäjällä olisi tänä kesänä rahaa päällystää 6-tien ramppeja Tykkimäessä ja Tervaskankaalla? Ovat kuin perunapeltoa, kuoppia, leveitä halkeamia, paikkaa paikan päälle.