Napakat: Onko järkeä pidentää jo nykyisellään aliresursoitua koulua vielä lisävuodella?

En allekirjoita. Hajusteyliherkkyydet monella korvien välissä ja turhaa huutoa asiasta. Haiskoon hajut ja tuoksukoon tuoksut.

vaikea astmaatikko jolla lääkitys tasapainossa

Älä puhu kukkua. Eläinten uittamisesta säätää järjestyslaki, ei ympäristölaki. Yleisellä uimarannalla, kuten Valkealan Särkät, eläinten uittaminen on kielletty. Muualla voi uittaa maanomistajan luvalla.

Olen nähnyt kun orava tyhjentää linnunpesän munista ja poikasista.

eikö soimaa moittia kissaa?

Tuntevatko Kouvolan kaupunkilaiset päättäjät kotikaupungin maaseutua? Entä tuntevatko kaupungin maalaispäättäjät tehdastyöntekoa?

Kiitos Kouvolan sanomat että huomioitte myös toisen kansankirkkomme. Oli ilo lukea isä Ville Kiiverin teksti sana sunnuntaiksi.

tp

Onko järkeä pidentää jo nykyisellään aliresursoitua koulua vielä lisävuodella? Lisävuosi ei poista koulun nykyisiä ongelmia. Allekirjoitan tavoitteen vähentää nuorten syrjäytymistä. Mutta onko esitetty keino väärä?

Liikunnan lisääminen onnistuu helpoimmin, kun tekee aluksi ihan pieniä tavoitteita, ja kirjaa tehdyt vaikka lapulle jääkaapin oveen. Jokainen pieni liikuntaa lisäävä teko kasvattaa tyytyväisyyttä ja motivaatiota tehdä seuraava.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset