Napakat: Joku saisi nyt selvittää, mikä megalomaaninen hiilijalanjälki noilla Dohan kisoilla on

Tarkoittavatko arvostelijat kaupungin pientä keskustaa vai koko laajaa Kouvolaa? – Puurot ja vellit

Tiedoksi tietämättömälle. Repovesi ei entistä Jaalan kuntaa ja Verla puoleksi Valkealaa. – Verlalainen ei jaalalainen

Jos Kouvolassa toistuisivat Kuopion tapahtumat, niin vammoihin kuolleita olisi useita, kun paikkakunnalla ei ole täyden palvelun sairaalaa. Ainoa järkevä paikka olisi HUS Helsingissä, tosin liian kaukana.

Toivottavasti kaikki vasemmistolaisuutta kannattavat katsoivat elokuvan Ikitie, siinä onnelaa kerrakseen. – Juhis

Vain täydet typerykset haluavat mainita julkisuudessa Lamborghinin hankinnastaan. Paljastaa vain korviensa välisen asian.

Jokohan nyt olisi aika Kouvolan lopettaa Pohjois-Kymen Kasvunkin tukeminen. Rahaa jaetaan kissa-taloihin ja kaikkeen jonnin joutavaan.

Kouvola mainosti itseään lapsiystävällisenä ja liikunnallisena kaupunkina vielä keväällä. Nyt säästöt lapsilta ja liikunnasta.

Paljonkohan säästettäisi kun Kinnot, Elyt, Leader-höpöt ja maakunnat johtajineen ajettaisi alas ja kehitettäsi toimivat systeemit tilalle?

Joku saisi nyt selvittää, mikä megalomaaninen hiilijalanjälki noilla Dohan kisoilla on. Ihan hirveä energiankulutus, varmasti.

Manskilla on kivoja kahviloita, joissa tulee käytyä päivittäin. Ja etenkin kesällä kiva vain oleskella. Ja kyllä siellä muitakin on. Toki aina talveksi hiljenee.

Onko kotihoitajilla todella aikaa hoitaa kotikäyntejä pyörällä? Liikunta-ja kulttuurilautakunnan pöytäkirja 25.9.

Miksi puhua vain raskaasta palvelurakenteesta, kun Kouvolan moninkertaisessa, raskaassa hallintorakenteessa rahaa valuu hukkaan miljoonia euroja?

Liekö Manskin Kiinan kivien joukkoon sekoitettu imupaperia? Laatat näyttävät tahroineen ja epämääräisine läikkineen vanhan huoltoaseman rasvamontun lattialta. – TB

Kai Sauli Niinistöllä on isot turvajoukot mukana, kadut tyhjennetty reitillä ja kaivojen kannet hitsattu kiinni, kuten Trumpin käydessä täällä.

Kiinan keskushallinto rajoittaa yllättäen myös paikallisia kuljetustukia heti 2020 alusta. Miksi tästä ei tiedotettu mitään Rail Forum -seminaarissa ?