Napakat: Miksi pitäisi ajaa Lappiin metsiä katsomaan. Haluan nähdä omasta ikkunasta kaunista Suomen luontoa.

Taas meillä salataan: "THL ei ottanut kantaa...ei kerro...". Esimerkiksi Israel kertoi, miten kotimaahan laivalta palautettavat eivät saaneet hipaistakaan lentokenttää, suoraan kuljetus sairaalan eristystilaan, ynnä muuta. Mitä salattavaa asiassa on?

Ylilääkäri väittää ettei elimistön omaa vastustuskykyä voi juurikaan omilla toimilla vahvistaa. Taitaa olla lääketehtaiden agentti. Kyllä nimenomaan voi. Kylmä uinti ja luonnon omat tietyt aineet varmasti vahvistaa. Todettu on kymmeniä vuosia.

Miksi pitäisi ajaa Lappiin metsiä katsomaan. Haluan nähdä omasta ikkunasta kaunista Suomen luontoa.

Vuonna 2018 Kaakkois-Suomessa oli käytössä 2 838,5 pyyntilupaa, joilla metsästettiin 3 198 hirveä. Miten näin on laskettu?

Kouvolassa ruvetaan kehittämään linja-autoliikennettä. Se tarkoittaa sitä, että sivukyliltä loppuvat ne viimeisetkin vuorot.

Saako Kouvolan johto palkkion myös niistä kokouksista, joissa käsittelevät huonoa yhteishenkeään. Eikö siitä jo ole hyvä lasku tullut kaupungille?

Mikä hätä nyt tuli Kouvolalle, että pitäisi saada Moto GP -turisteja ydinkeskustaan? Miten oli, eipä oltu laittamassa lanttiakaan Tillolan kankaalle. Kanavaan meni nekin rahat. Vähän hävettää?

Laittakaa Kuusaan kirkon risteykseen kamera-auto mittaamaan molempiin suuntiin Valtakatua viikon ajaksi. Kyllä tulisi paljon kortittomia. Todella suuria ylinopeuksia.

työntekijöitä vähennetään. Työssä olevat uupuu, koska työtaakka kasvaa. Työnantajat ihmettelee kun porukka sairastelee. Voittoja on kasvatettava. Näin se menee.

Kuusankoskitaloon rakennettiin teatterisali. Rikas Kouvola olisi voinut toimia aikoinaan yhtä viisaasti. Mutta se kattohan vuotaa kylläkin vain sateella.

Laakso pyrkii ilmeisesti Suomen sheikiksi tulevissa vaaleissa kotkalaisten äänin.

On väärin, että luonnontuhonäytelmä nimeltään Kymiring on väkisin viety läpi. Samalla yksityisautoilua pitäisi rajoittaa.

Liittyykö Postin lakkautukseen, ettei paketteja viedä enää pääpostiin? Minunkin täytyi hakea paketti Tornionmäestä. Keskustasta loppuvat kaikki palvelut.

Kun nyt kaikki laskutaidottomat niin henkilöliikenteen puolesta huutavat: Jokainen junamatkustaja Riihimäen pohjoispuolella on pelkkä sittiäinen tavaraliikenteen sivussa.

Ihana lukea vastuullisista perheenpäistä Kouvolan Sanomissa 23.2. Surullista, kun lähipiirissä mies hylkää perheensä, hänellä alkaa uusi sinkkukausi, menemiset ja tekemiset sen mukaiset. Aika lapsen kanssa vaihtuu riettaaseen baari-iltaan. Voi aikoja, voi tapoja.

Ei lapsettomuus ole aina oma syytä. On paljon naisia ja myös miehiä jotka eivät saa lapsia, vaikka haluaisivat. Muistakaa myös tämä puoli asiasta, TV ja muut tahot. Surullista.

Vai että pormestari Kouvolaan? Eikö teidän pitänyt saada säästö aikaan eikä lisämenoja. Järki hoi älä jätä, se on jo jättänyt.

Mikä on edessämme? Palkkatulot eivät ole nousseet, varallisuus on. Onko verotus kohdistettu oikein? Sosiaalietuudet paisuvat. Esimerkiksi yleinen asumistuki -18, 2,1 miljardia, toimeentulotuki yli 700 miljoonaa. Yritystuet vielä päälle. Googlettaa Kelan tilastoja!

Meinaakohan Helminen tai Nyberg päästä pormestariksi, sotkemaan asioita vielä enemmän, kun niin kovasti mallia ajavat.

Eikös Sheikki Laakso olekin alunperin lahtelainen? Siksikö hän kannattaa nykyistä Lahden kautta kulkevaa rataa? Sheikin eduskunnan henkilötiedoista ei löydy syntymäpaikkaa. Kenen asialla?

Eikö ole parempi, että kuntaa johtaa pätevistä ja ammattitaitoisista hakijoista valittu puolueeton johtaja kuin poliitikoista nimetty henkilö. Kaupunginjohtaja on hyvä.

Kuvitelkaapa joku näistä Kouvolan kämpyröistä sovittelevaksi pormestariksi. Ei jatkoon.

Analyysi rapakon takaisista vaaleista: itänaapuri vehkeili edellisissä vaaleissa republikaanin kanssa tämän hyväksi. Asia paljastui. Nyt naapuri sekoittaa pakkaa viestimällä demokraatin hyväksi. Hajota ja hallitse!

Johan pomppas, Kouvolan pitää säästää ja nyt johtoportaaseen ollaan lisäämässä kuluja 170 000 vuodessa.

Sorvali on oikeassa. Kouvolasta ei pääse linja-autolla enää kohta mihinkään. Ehkä Lehtomäkeen ja Kuusankoskelle. Millä pääset esimerkiksi Mikkeliin? Ei yhtään vuoroa. Ennen sinne menevä auto oli välillä ihan täysi.