Napakat: En näe tolkun häivää Moision kartanon myynnissä

En näe tolkun häivää tuossa Moision kartanon myynnissä. En usko, että ostajaakaan helposti löytyy. Miksi ajaa alas toimiva yritys joka työllistää? Tuotetaan muutama työtön?

Katupöly tappaa ihmisiä Kouvolassa. Missä pesevät harjakoneet ja kuskit? Mittaus taas tänään, Suomen saastunein ilma. Olisiko ulkoistaa nämä tehtävät?

Ihanaa Kari Kylliäinen, sinä se olet niin oikeassa siitä että miksi Kinno on ylipäätään olemassa? Minäkään en keksi muuta syytä noin 3 miljoonan euron tuhlaamiselle kun 40 ihmisen suojatyöpaikat! Mitä he tekevät? Avoimuutta meille maksajille!

Minulla on ehdotus. Mitäs sanoisitte, jos kaikki yritykset Kouvolan keskustassa kieltäytyisivät ottamasta hoitaakseen asiamiespostia? Saisimme ehkä pitää Postin?

Tilastot osoittavat Venäjän olevan turvallinen maa. Ei ole virustauteja. 30-luvulla kävi samoin, toisin puhujat hävisivät yöllä tuntemattomaan.

Sähkön myynti 5,90e. Sähkön siirto 23,10e. Ministereiden Katainen ja Haavisto ansiosta.

Kiinan tuotteet pannaan. En ikinä osta, mikä ei pakko. Katsotaan tuoteselosteet tarkkaan. Kiina saisi maksaa kaiken minkä on aiheuttanut koko pallolle. Lisää kuluja tulee koko ajan.

Kylläpä hallitus ja eduskunta olivat liikuttavan yksimielisiä sairaanhoidon tilasta. Sairaanhoidon tila on kuitenkin nyt monin paikoin kurjassa tilassa ja hallituskin tämän tietää ei pidä vääristellä asioita.

Hallitus pahasti myöhässä. Miksi? Tavan tallaaja tiennyt ajat sitten mitä käy ja miten toimitaan. Lääkärit ja hoitajat turvattava ensiksi. He ovat meidän turva.

Sen koiranpaskan maatumiseen menee niin monta päivää, että siihen joku ehtii jo astua. Olet itsekäs, jos et halua tajuta, mitä kiusaa aiheutat muille. Järjestyssäännöt...

Samaa mieltä koiranpaskasta. Ei muovipussiin mutta asfaltilla kasa on ikävä. Heivaa ojan pohjalle maatumaan. Keppi oiva apuväline tähän.

Sanopa yksikin asia tai toiminto, jolla on edellytykset onnistua, kun poliitikko/politiikka sekoitetaan asiaa hoitamaan. Tervetuloa pormestari.

Jos niitä komeita kuohuja haluaa katsella, niin kannattaa mennä katsomaan Ankkapurhan koskea. Se on Kymen hienoin koski, ja patokin auki toistaiseksi.