Napakat: Anna mummin kaikki kestää. Nyt poistetaan tuotteesta sana valkoinen ja valkaiseva. Mustasta ei sanota mitään. Meniskö jo överiksi?

Kuusaalla voi ihailla vuolasta kaunista Kymijokea. Eihän se vesisuihkua tarvitse! Kuivissa kaupunginosissa suodaan asukkaille katseltavaksi suihkulähde. Ajattelen näin.

Kiitos Jari Lindströmille rankasta urakasta Suomen asioiden hoidossa. Harva edustaja pystyy vastaavaan.

Ääni Selänpäästä

Tietoturva- ja hallintomaksut isännöintitoimistossa keksittyjä piilokuluja. Kysykää hallituksen jäseniltä

Osakkeenomistaja

Anna mummin kaikki kestää. Nyt poistetaan tuotteesta sana valkoinen ja valkaiseva. Mustasta ei sanota mitään. Meniskö jo överiksi?

Seuraavaksi poistuu pesuaineesta nimi OMO Black Velvet. Se on rasistista.

"Tule läkähtymään tulikuumaan Kouvolaan!" Ehdotus iskulauseeksi.

Vhu

Jos Fazer vaihtaa Geisha-suklaan nimen, en enää osta Fazerin tuotteita. Naurettavaa touhua. Ukot tuo matkatuliaisinaan eukkoja eräistä maista. Nyt emännät vetäneet herneet ilmeisesti nokkiinsa. Geisha on geisha, oli nimi mikä hyvänsä. Suomessa huolestuttavaa itsetunnon puutetta. Nyt Pekkaa pelaamaan!

Valkealan kirkonkylän matonpesupaikkaa ei saa lopettaa. Jokela on nyt jo ruuhkainen.

Puhdasta tuli

Kotikunta on se, missä asutaan. Jos näin ei ole, pistetään kaikki itsemme kirjoille Kauniaisiin, tulee melkoiset verohelpotukset.

Olen ollut siinä uskossa, että Suomessa ei teuraseläimiä kuitenkaan lihan mureuttamiseksi kiduteta ja hakata hengiltä. Olenko ollut väärässä, jos kerran sama asia?

Tiedoksi Visit Kouvolan kehittämispäällikkö Kirsi Vainiolle: Kouvolassa on kaksi lakritsitehdasta. Ai niin, se toinen onkin Kuusaalla ja siksi unohtuu mainita. Kuusaan Lakumesta on paras!

Mäenpää ja häntä puolustavat lähettävät viestin, että on hyväksyttävää ehdottaa maahanmuuttajat hävitettäväksi, kuten vieraslajit. Pöyristyttävää käytöstä kansanedustajilta.

Hei uudet veneilijät muistakaa, että satamaan ei ajeta lujaa pyörimään ja aaltoja tekemään. Veneet vaurioituvat laitureissa. Veneilyyn liittyy kohteliaisuus. Virtakiven saunan uusi laituri on hieno!

Kun lukee Jari Lindströmin kirjan Syvään päähän, saa hyvän tuntuman, miten valtakunnan politiikkaa tehdään. Itselläni muuttui hänestä käsitys totaalisesti. Työkaveri sanoi joskus minulle: "Ihminen pitää ensin tuntea, että häntä voi arvostella".

IS

Valkealan Hautalan uimaranta on jo vuosia ollut vapaasti myös eläinten käytettävissä. Siellä saa uittaa niin koiria, hevosia kuin muitakin eläimiä. Mene uimaan muualle, jos inhottaa.

Kiitos Utin suoran kevyen liikenteen väylän uudesta päällysteestä, ei enää "katkoviivoja".

Luetuimmat

Uusimmat uutiset