Napakat: Eikö hevosilla tarvitse olla minkäänlaista varjoa, niiden ollessa laitumella?

Mikä rahapula oikeastaan? Kouvola satsaa vanhojen, käytöstä ajat sitten poistettujen, sähkötolppien pystyssä tukemiseen ja elämyspuiston rakentamiseen taajaman joen rantaan. – JK

Kyllä suorastaan kyrsii lukea toisten ihmisten haukkumisia vaikkei itse niihin millään lailla liity, kuten tämä ruohonleikkuu.

Tehokasta toimintaa. Kotiuduin Poksista torstaina, ja jo maanantaina posti toi epikriisin jatkoseurantaohjeineen. Tuntuu hyvältä, kun välitetään. - Masai

Tosiaan. Asuntomessujen muut kohteet. Ratamo ja Rumpukuja. 30 vuotta käsittämätöntä saamattomuutta Kouvolan päättäjiltä.

Miten tasa-arvoinen on hallitus, jossa on 8 mies- ja 11 naisministeriä? Eikö taas-arvo tule siitä, että äänestäjät saavat pätevimmät vallanpitäjät?

Veronmaksaja, kyllä niihin kahvitaukoihin ja ruokatunteihin muutama tunti tärvääntyy, ainakin niillä kaupungin palkollisilla, joilla on auto talon puolesta.

Kustaa III kiven eli kuninkaan kiven ympäristön voisi raivata. – Ohikulkija

Eikö hevosilla tarvitse olla minkäänlaista varjoa, niiden ollessa laitumella? – Ihmettelevä.

Nyt on tulossa itsekäs sukupolvi työelämään. Me olemme kotihoidossa vuorotellen pidetty vapaita juhlapyhinä ja esim. juhannuksena. Työelämässä täytyy neuvotella ja huomioida toisia.

Näillä yhdeksän johtajan ylisuurillako palkoilla Kouvolan talous korjataan?

Törkeää Kouvola! Kerrottiinko missään etukäteen, että uimahallimaksut nousevat 1.6.? Olisi edes annettu mahdollisuus ostaa sarjalippu vanhoilla hinnoilla! Ketkä valtuutetuista ovat tämän takana?

Nyt Kouvolan päättäjät näyttäkää, pystyttekö itse antamaan viikon palkkanne. Eikä aina pieni palkkasilta, Sauli Niinistökin on näyttänyt esimerkkiä. – Ottaa aivoon

Irtisanotaan 100 turhaa johtajaa, ja 20 miljoonaa säästyy ja Kouvola pelastuu. – Make

Herranjestas minkälaisia kansanedustajia meillä on! Kuten se vihreiden nainen, joka alkoi vouhkata sanasta jääprinsessa. Eikö eduskunnassa ole tärkeämpiä aiheita?

Onhan aivan selvää, että kaksoiskansalaisia ei palkata puolustusvoimien mihinkään tehtäviin. Mitä siinä kitisette?

Eikö ole nyt syytä ottaa talouden ollessa täysin kuralla harkintaan myös johdon palkkaus. Ylimmällä johdolla mielettömät palkat ja ei näköjään vastuuta mistään.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset