Napakat: Koplan peleissä Kuntotalon puolella on asiallista porukkaa – Omia pitää aina kannustaa eikä moittia

Telebaari lakkautettava välittömästi. C1 vaikka alue on merkitty sahalaitakuviolla Karhunpuistoksi. Puut pois ja nurmikko tilalle.

Mitä jos olis sota ja ruoka-/vesipula, olisi tosi hätä. Ei tarvis pikkuasioista valitella. Hankkikaa iloja päiviinne. Narinaa vanhoissa saranoissa.

Kertokaa nyt pian, ketkä suunittelijat ovat suunnitelleet Jyväskylään taloja, joissa tuli pääsee noin hyvin leviämään. Olisi hyvä tietää, että osaisi varoa.

Rak.inssi

Kuollut orava on yhtä arvokas kuin kuollut rotta, nimenomaan kuolleena.

I.L.

Ötökkäsähköansa. Miksi ihmeessä pihalle led-valolla varustettu tappava ansa? Yöperhoset ja pölyttäjät on meille hyödyllisiä. Ja hyönteiset lintujen ravintoa.

Sekuralisoituneessa Suomessa nuoren naispääministerin kerrotaan voimaannuttavan itseään kiroilemalla. Hesarin jutussa voimasanojen käytöllä ei edes vihjaista olevan hengellistä ulottuvuutta. Jumalan nimi näyttää olevan häpeäksi ja paholaisen kunniaksi tässä ihmistietoa ylistävässä maassamme.

Muka vaikea astmaatikko puolustelee hajuja ja myrkkylemuja. Taitaa olla oma lehmä ojassa.

Koplan peleissä Kuntotalon puolella on asiallista porukkaa, hyvin harvoin siellä kuulee häiritsevää huutelua. Omia pitää aina kannustaa eikä moittia.

Hyvä "astmaatikko", kun näin napakkasi, allekirjoitin kansalaisaloitteen samantien.

Miksi purjehtijat ja veneilijät ovat valtion ja kuntien erityisessä suojeluksessa? Veronmaksajien rahaa laitettiin Kuutinkanavaan ja sama aiotaan toistaa Suur- ja Pien-Saimaan välillä.

Kyllä ne yölliset katkut on todellisia. Ne tuntuu poltteena sieraimissa. Ne tuntuu kurkussa ja keuhkoissa ja vie yöunet. Sitä ei kukaan pitkään jaksa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut