Napakat: Kyllä ratapihaan ja kanavaan rahaa löytyy, mutta liikunta ja teatteri ja muu kulttuuri pitää lopettaa. En viihdy enää Kouvolassa.

En voi olla ihmettelemättä, mitä ihmeen tekemistä kellään on Skopjessa? Miksi sieltä tulee "koronalentoja" Suomeen?

Huume- ym. riippuvaisille tulee järjestää mahdollisuus kirjata itsensä hyvin peruuttamattomaan pakkohoitoon. Nykytilanne on vastuissa tehoton ja ristiriitainen.

Tulikohan valtuuston puheenjohtajan kirje väärään osoitteeseen vai eikö moinen juttu mene jakeluun pienemmillä paukuilla? Ei kovin fiksua kuitenkaan.

LL

Helvetti-festivaaleja ja mustia hardcore-kuntosaleja. Mihin tämä kansa on menossa. Sinne helvettiinkö?

Haluaisimpa sen ruokalistan ihmiseltä, jolla menee 60 euroa/kk ruokaan. Kunpa itse pystyisin samaan.

En ymmärrä miksi kaikkien ravintoloiden nimi pitää olla ulkomaan kielellä. Eikö meille enää oma kieli kelpaa?

Kyllä ihmiset ovat hölmöjä. Ihan ite mennään hakemaa koronan toinen aalto. Ihan pakko päästä matkustaa, vaikka henki menis. Kahden viikon karanteeni omakustannus hintaan lentokenttähotellissa saattas hillitä matkustusintoa ja jos on positiivinen, niin kolme kuukautta hotellissa. Näin valvonta onnistuu.

Kyllä ratapihaan ja kanavaan rahaa löytyy, mutta liikunta ja teatteri ja muu kulttuuri pitää lopettaa. En viihdy enää Kouvolassa.

Kun on viikkotolkulla marjastanut, niin luulisi, että on tienannut sen verran, jotta voisi viedä jätteet kaatopaikalle! Romun ja roskan hamstraaminen pellon reunassa ei näytä hyvältä.

Saakohan kaupoista enää koskaan kypsiä tomaatteja? Nyt ostan kauniin punaisia, mielestäni kypsältä näyttäviä, mutta kun viipaloin leivälle, ulkokuori narskuu hampaissa ja sisusta valuu nestettä pitkin leukaa ja paitaa.

Ruokalappu tarpeen

Mielenkiinnosta kävin kaupunkien yhteisessä, mutta Kotka-painotteisessa Sinfonietan konsertissa. Huomasin yleisön edustavan lähinnä eläkeläisiä ja hyvin toimeentulevan näköisiä kansalaisia. Siis kyseessä saattaisi jonkun mielestä olla kustannuserä, josta voidaan kaupungin koko väestöä ajatellen saada säästöä.

JK

En käy Kymi S:n konserteissa tai teattereiden esityksissä koskaan. Voidaan hyvin lopettaa niiden tukeminen. Pitää tulla toimeen omillaan, koska kaupungilla ei ole enää varaa niihin. Näille väheneville veroeuroille on tärkeämpääkin käyttöä. Kohta joku nillittää, mutta minulla on oikeus tähän mielipiteeseen.

Mitä näkyy koronan loppupäässä? Hattu on otettu päästä ja seisomme suruissamme hiljaisina ja mustissa. Elämä jatkuu maailmantalouden romahtamisen jälkeenkin. Elämme maailmassa, johon sijoitamme 2-3 sukupolven jälkikasvun. Vielä onnistuisi noin 4 viikkoa täydellistä karanteenia. Se riittäisi C-19 taudista voittoon. Meillä ja maailmalla raha vaihtaa uutta muotoaan. Säästä varalle helmitaulu/laskuri tulevaan.

Samaa mieltä ministeri Kiurun puheesta. Suu käy, vaikkei enää mitään sanottavaa. Saman toistoa kerta kerran jälkeen, "tältä osin"...

Pitääkö soittaa Astral-TV ohjelmaan, että tietää, milloin bussit kulkevat Kouvolassa? Hyvää huomenta Myllykoskelta!

Kouvola tekee itselleen hallaa etsimällä "säästöjä" kulttuurista. Tyhjä ja eloton kaupunki ei houkuttele luokseen, vaan kehottaa ajamaan ohi, hidastamatta.

Kapeakatseista

Haluaisin kuukauden ruokalistan siltä henkilöltä, jolta menee ruokaan vain 60 euroa! Voisin kokeilla myös.

Ministeri Kiurulle pitäisi antaa sakot, kun yrittää estää matkustamisen ulkomaille ja virusten tuomisen Suomeen. Kaikenlaisia ministeriksi valitaankin.

Kouvola tekee asiat aina ensin vasemmalla kädellä; koulukuljetukset, investoinnit, henkilöstöasiat jne. Sitten selitellään ja virkaihmiset vaan jatkaa.

Taas piispainkokous miettii, voiko kirkko vihkiä homoja? Raamatussa lukee, mitä Jumala sanoo asiasta? Muistakaa myös, jos te hylkäätte Herran sanan, niin voi Herra hylätä teidät.

MS

Hei, mitä on tämä turha leikkaaminen? Ensin koulutus, sitten kulttuuri. Porukka muuttaa ja vie verorahat toimiviin paikkoihin.

M