Napakat: Pahimpia roskaajia eivät ole nuoret, vaan ihan aikuiset, jotka tyhjentävät peräkärryllisen roinaa metsätien varteen

Hienoa, että Kimolan kanavan kautta alkavat risteilyt. Nyt silta kuntoon, että pääsee Voikkaalle asti! Työllistävä ja piristävä vaikutus! Kymi ringistä ei tule kuin lovia lompakoihin! – Kake

Kouvolan talous kuralla, silti varaa täysin tarpeettomaan Pilkanmaantien alkupään uudelleen rankentamiseen. – Järki hoi

Pahimpia roskaajia eivät ole nuoret, vaan ihan aikuiset, jotka tyhjentävät peräkärryllisen roinaa metsätien varteen. Sieltä löytyy pyöränrunkoja, tynnyreitä, rakennusjätettä, jääkaappeja ja vaikka mitä.

Valon määrähän aina kesää kohti lisääntyy, oli kellon aika mikä tahansa! Ja juhannuksesta taas alkavat päivät lyhetä, se on luonnon laki! Höpö höpö kesäaika.

Lapissa kesällä on yöt ja päivät valoisia ja talvella kaamosaika! Että ei sinne kesäaika vaikuta? Normaaliaika takaisin!

Jouni Suninen (KS 13.5) puhuu asiaa! Siksi minunkin työväenpuolueeni vaihtui jo monia vaaleja sitten. – Allu

Ei ole yhtään kiva katsoa MTV 3:sta jääkiekkoa, kun tulee niitä mainoksia kyllästymiseen asti. Kyllä katsomisen fiilikset menevät täysin mönkään! Se perhanaan raha ja markkinatalous päättää kaiken!

Eipä niitä Kimolan kanavan huolto- ja kunnossapitokustannuksista käyttömaksuilla kateta kuin murto-osa. Kaupungin asukkaat kaivakaa vuosittain lompakkoa!