Napakat: Menee yli hilseen, kun liikuntapaikkojen vuorojen jakamiseen tarvitaan liikuntapäällikkö

Presidenttiehdokkaat ovat mieltäneet huonosti, että pyrkivät Suomen presidentiksi Suomen ja suomalaisten etua ajamaan. Laura Huhtasaari näyttää olevan ainoa, joka ymmärtää.

Kun Venäjän ulkoministeri haluaa kyseenalaistaa Mainilan laukausten toteuttajan, pitäisi kaikkien päättäjien hälytyskellojen soida.

Aktiivimallilaista  huolimatta Kouvolassa jatkuvat viime vuoden  tapaan vain miesvaltaisten alojen työvoimakoulutukset?

Kouvolan kaupunki kertoi, että eläkkeelle jäi 161 henkilöä pysyvästi v. 2017. Kertokaa myös, montako eläkeläistä on "hillotolppaan" lisäämässä hilloa, kaupungin palkkalistoilla.

Siellä eduskunnassahan on pari sataa paikkaa, jotka voi korvata työttömillä. Saattaisi tulla ihan fiksuja ideoita.

Alkaa selvitä aktiivimallin nimellä kulkevaa hallituksen esitys. Keksitään eri nimillä pakotteita työttömille. Pikku hiljaa työttömiltä kaikki tuet pois. Työttömät ajetaan tekemään ilmaista työtä.
 
Jokohan Tuokkolallekin olisi selvinnyt, kumpi KooKoon maalivahdeista on se ykkösvahti?

Joulukuun sähkö maksoi Jyväskylän Energialla 78 euroa ja saman sähkön siirto KSS Energialla 131 euroa. Eikös EMV:n pitäisi valvoa siirron hintaa? – Pena

Joko nyt uskotaan, ettei Siniset ,ja myös persut, ole köyhien puolue. Se on oikeistopuolue,  niin sanoi Jussi Halla-ahokin.

Siniset on kepun ja keskustan apupuolue. Tekee niin kun ne haluaa. Ne ei työttömistä välitä pätkääkään. Aktiivimalli muka.

Pitääkö sen tilavuorojen jakajan olla päällikkö? Moni fyysisenkään työntekijä ei saa neljää tonnia kuussa! Onko tällä päälliköllä alaisia?

Olemme nyt sotapolitiikan ytimessä Trumpin peesissä. Kaikki sen varassa. Valitkaamme edelleen tämä salolainen asianajaja. Saamme maailman huomion maana, jossa ei korttakaan pystyssä. – Luonnonrauha

Siis nyt menee yli hilseen, kun liikuntapaikkojen vuorojen jakamiseen tarvitaan liikuntapäällikkö!

Kaupunginjohtajan on nyt puututtava kiireesti Poks/Koks sote-tilanteeseen ja marssittava ministeriöön! – Tuskastunut

Kotka poimii kirsikoita kakun päältä taitavien päättäjien ansiosta. Kouvolan yhdistymisen jälkeen täällä päättäjät vaan riidelleet keskenään! Kaikki on menetetty! – Uuno

Jaahas on taas vaalien aika menossa, kun Ylen propagandaosasto lähettää just samaan aikaan sarjan Vietnamin sodasta. Ei kai vain sattumaa?

Luetuimmat

Uusimmat uutiset