Napakat: On idiotismia rakentaa asunnoista suuri-ikkunaisia kasvihuoneita, joissa asukkaat paistuvat helteillä

Takuueläkkeellä ei takuulla elä. Työkyvyttömyyseläkkeelle nauravat vahingoniloiset kaupungin virkailijat. – Kaupungin vuokralainen

Metsänomistajilla on oikeus hakkauttaa metsänsä. Maatilalliset hakkaavat, kun rahat on loppu. Luonnon monimuotoisuus on pelkkää sanahelinää.

Kouvolassa on ainakin yksi asia hoidettu kiitettävästi. Ja se on toimiva jätehuolto.

Olisiko maailma erilainen, jos maailman johtajina olisi enemmän naisia? Olisi.

Kuusaan kirkon risteykseen kamera-auto mittaamaan molempiin suuntiin Valtakatua, viikon ajaksi. Kyllä tulisi paljon kortittomia. Todella suuria ylinopeuksia.

Marjoniementien jatkeen työmaa seisoi koko talven. Sen vielä ymmärrän, mutta en sitä, että työmaalla ei ole tapahtunut juuri mitään nytkään, vaikka kevät ja kesä ovat suosineet rakentamista.

On idiotismia rakentaa asunnoista suuri-ikkunaisia kasvihuoneita, joissa asukkaat paistuvat helteillä. Miksi? Suomessa on paitsi talvi, myös yhä kuumemmaksi muuttuva kesä.

Lentopelko on ihmiskunnalle hyödyllinen fobia. Jos löytyisi "lentopelkogeeni", sitä kannattaisi lisätä.

Greta Thunbergin sanoin: ihmiskunnalla on nyt armonaika, mutta se ei kestä kauaa. Nyt on toimittava, jos haluamme lapsillemme kelvollisen elämän.

Hävittäjien suorituskyvyn täysimääräinen korvaaminen ei tarkoita, että niiden lukumäärää säilyy nykyisellään. Järjestelmät kehittyvät.

Missähän ne miljoonat meidän kylillä ovat? Heh! Tietkin hoidamme itse! Kylillä maksetaan itsemme kipeiksi turhista toiveista ja rakenteista, jotka on ihan kaikki viety sinne keskustaan.

Pormestari-malli on Kouvolan tuho, jos pormestari valitaan nykyisistä "kärkipoliitikoista" demokraattisesti demareiden ja kepun lehmänkaupoilla vihreiden tukemana .. konkurssihakemus vaan valtiolle!

Totta kai osuuskauppa saa Kausalan ja Valkealan kaavamuutokset läpi. Sen mahdollistaa "hyvä veli -systeemi" ja poliitikot hallintoneuvostoissa. Se on yleinen käytäntö ja epäkohta, johon on puututtava.

Kohta tämä maa on Pohjolan Venezuela. Pienen yksinäisen eläkeläisen tulot eivät riitä lääkkeisiin, lääkäriin eikä kalliisiin vuokriin muusta puhumattakaan.