Napakat: Ennen joka kylässä oli jalkapalloseura, ei haettu huippuvalmentajia eikä maksanut juuri mitään

Musta Toyota. Ehdit 50 metrin matkalla tehdä kaikki virheet. Reilu ylinopeus, väistämisvelvollisuuden laiminlyönti ja lopuksi suuntamerkin käyttämättömyys.

Matkat Kiinaan nyt sallittu. Hallitus suosittelee. Koronamatkalle nyt kaikki Kiinaan.

JK

Keskustapuolueen aika meni ohi kun vaalitappion jälkeen lähtivät vihervassuhallitukseen! Soinin SMP viimeinen pelastus maaseudulle!

Perussuomalaiset kunnallisvaalien suurin voittaja!

Saako Kouvola romumiehiltä paljonkin rahaa 5 matonpesualtaasta? Kuka menee mattokuorman kanssa kymmeniä kilometrejä odottelemaan altaan vapautumista? Ei viedä Vekaran altaat.

Krapu

Eihän eläimiä uiteta virallisilla uimarannoilla, jotka ovat valvottuja ja jonkun ylläpitämiä, vaan rannoilla, joissa maanomistajan luvalla voi uittaa eläimiä.

Onneksi kohta on syksy ja riitely näistä uimapaikoista loppuu! Muista että Suomen kesä on lyhyt, nautitaan siitä.

Haminalainen urheiluvälinekauppias etsii malmia Kouvolasta, venäläinen tausta, tuloksena mahdollinen kaivoslupa Suomen kamaralle?

Mie

Ympäristölaki kieltää eläinten ulostamisen veteen! Eli ei hevosten uittamista Valkealan Hautalaan. Se lakiin kirjattu.

Ministeri Ohisalo viestitti ruotsalaisille: "Olemme täällä teitä varten". Ihan sitäkö varten?

Siis nyt alkaa kyllästyttää tuo uimisesta purnaajat, uitteko edes vai purnaatteko vain. Eiköhän täällä ole uimarantoja jokaiselle, useimmiten kyllä eläimet puhtaampia kuin ihmiset. En vie koiraani likaiseen veteen uimaan.

Ennen joka kylässä oli oma jalkapalloseura. Ei haettu huippuvalmentajia eikä laatua. Ei tähdätty ammattilaiseksi. Ilo tuli pallon potkimisesta. Eikä maksanu juuri mitään.

PaPen fanittaja, ex-voikkaalain

Luetuimmat