Napakat: Suomi pysyisi suurin piirtein auki ja toimintakykyisenä, jos meillä olisi maskipakko

Suomella on kokoomuksen hallituskausien jäljiltä useita lopetettuja tehtaita ja yli sata miljardia velkaa kaikenlaisten talouskuplien seurauksena. Nyt todellisessa kriisissä nollattiin muisti ja päätettiin syyttää niistä vasemmistoa. Vastuunkantajapuolue!

Suomi pysyisi suurin piirtein auki ja toimintakykyisenä, jos meillä olisi maskipakko. Pelkillä pesuilla ja deseillä tämä homma kaatuu niskaan. Suosituksilla ei tämän maan tilannetta auteta. Maskeja haettu ja ostettu. Käyttäkää niitä!

Miksi vain kaupungin työntekijöiden pitää osallistua säästötalkoisiin, kun palveluita käyttävät kaikki? Iso veronkorotus kaikille tasapuolisempi! Nyt kohtuutonta vaatia palvelua. Tehtaassakin jätetään lomautusajalla tuotteet tekemättä.

Eikös se ole isänmaallisuutta, kun haluaa säilyttää työpaikkoja Suomessa? Myös teollisuustyöpaikkoja?

Onko aivan pakko. Ilotulitus lauantaina. Itsekästä ja lyhytnäköistä.

Nyt! "Hienot rouvat" ja "kovat jätkät" marketeissa! Maskit naamaan! Ei paniikkia, vaan rationaalista tilannetajua. Jokaisen velvollisuus.

Noin 70 % maailman kasvihuonepäästöistä on sadan yrityksen aiheuttamia. Olisi tehokkaampaa vaatia muutoksia niiltä, kuin 7 miljardilta asukkaalta.

Onko erilaisten teiden, rautateiden ja kanavien rakentaminen ainoa keino luoda (muka) työpaikkoja? Siltä se ainakin näyttää, että julkinen valta ei muuta keksi. Mitäs muuta keksittäisi?

Töissä vaaditaan panosta ja vapaallakin paahdetaan täysillä kun aika ei riitä. Hidasta vähän niin ehdit elääkin. Toimii vaikket millään uskoisi.

Uutiset kertovat, kuinka Helsingin Vuosaaresta lähtee konttijunia jatkuvasti Kiinaan ja liikenne vain kiihtyy. Täällä taitaa RTT:n tilanne olla edelleen 0 konttia? Neuvotelkaa nyt hyvät ihmiset tai tehkää edes jotain, ettei tääkin investointi valu hukkaan. Missä se ammattitaito luuraa? Ei näköjään Kinnossa ainakaan.

Miten näihin yhteisiin säästötalkoisiin osallistuvat he, joiden työnantaja ei ole Kouvolan kaupunki?

Valittava kaupungin työntekijä

Hyvä Miia Witting! Onpa kiva tietää että valtuustossa on edes 1 henkilö, joka ajattelee samoin kuin tavallinen veronmaksaja! Kaupungin toimistoissa kalusteita tyhjänpanttina paljon. Miksi aina ostetaan uutta.?

Kuinkahan monta kertaa pitää selvittää opettajien palkanmaksu- ja lomajärjestelmä, ennen kuin ymmärretään, miksi kesällä ei voi lomauttaa. Antaisitko itse palkan pois ja tekisit kuitenkin sitä vastaavat työt?

Vaikuttaako suurkoulujen perustaminen tähän: Suomessa noin 4 000 yläkouluikäistä nuorta ei käy koulua? Se on noin 2–3% sen ikäisistä. Määrä on kasvussa. Yhtenä syynä on sosiaalisten tilanteiden pelko.

Maailman ylikulutuspäivä oli 22.8. Biodiversiteetti on 50 vuodessa puolittunut. Joko olisi poliittisesti korrektia sanoa, että ihmisiä on liikaa?

Täyttä asiaa Miia Witting, kunpa toisetkin ajattelisivat näin asiat olisivat meillä paremmin. Kiitos sinulle.

HP

Opettajat säästötalkoisiin; veronmaksajien etu on, että ovat lomautettuina vuotuisesti 1.6–31.7.

Eihän Kouvola voi erota Kymsotesta, silloinhan ydinkouvolan vanhat poliitikot joutuisivat myöntämään virheensä Kuusankosken sairaalan alasajossa.

Kyllä on mennyt mökkirauha Luumäellä, kun ulkolaiset autotolkulla tulevat takametsään ja jättävät roskansa tielle. Tosi harmistunut!

Kiitos kirjoituksestasi Miia Witting, kaupunginvaltuutettu (kok.)! Kirjoitit täyttä asiaa!

Kymsote rikkoo systemaattisesti puolen vuoden hoitotakuuta. Kun esim. tyräkorjaus jätetään tekemättä, niin Kymsote ei piittaa pätkääkään lumitöistä.

Miten hyvin täällä olikaan asiat ennen. Kaikki toimi, nyt ei mikään. EU vie rahamme. Velkaa on yli korvien. Kohta on varmaan edessä konkurssi.

Miksi niitä 2 000 e valmennuskursseja valintakokeisiin edes on olemassa, jos kerran lukio-opetus riittää? Aika ontuva vertaus oli kahden viikon opetuksen hinnasta.