Napakat: Kouvolan keskusta on ihan zombi ilman mitään kulkueitakin

Tyhjää ikäihmiset napisette Kuusankosken uimahallin lopetuksesta. Teille on varattu nyt nelinkertainen piikitys.

Keskustan nuori valtuutettu näyttää siirtyneen Kouvolassa kokoomuksen ja vihreiden porukoihin. Elämä on

Pankaa nyt töpinäksi lentämättömät ja alkakaa kerätä nimiä myös nettiverolistaan!

Voisi myös kaupungin säästökuurille laittaa kaupunginjohtajan palkan, verotiedoista päätellen.

Aivan järkyttävää! Lammastilallinen voi toimia noin. Missä valvova eläinlääkäri?

Hevostilalla hevoset ulkona yötä päivää säässä kuin säässä. Kukaan ei tunnu välittävän.

Seurakunta voisi laittaa muovinkeräysastiat uudelle hautuumaalle kynttilöiden vuoksi. Nyt menevät kaatopaikkajätteeseen.

Tämä susikannan laajentaminen on aivan järjetön ajatus. Eduskuntatalon ympäristössä niistä tuskin on häiriötä, mutta jossain Kainuussa on toisin.

Käsittämätön vouhotus Suomessa ilmastopäästöistä. Mitään arvostelua ei näy, eikä suvaita. Joka päivä jotain TV:ssä. Muistakaa, että Suomen päästöt ovat kuin pieru Saharassa. Euroopan kanssa yhteistoimet ja vouhotus seis.

Ei voi kuin ihmetellä, miksi kaikkialla heikennetään työolosuhteita. Mikä järki on tehdä avokonttoreita, kun kaikki mittarit osoittavat niiden heikentävän työtehoa?

Sote-uudistus tulossa. Voitaisiinko tästä kuolleena syntyneestä Kymsote-sotkusta viimeinkin päästä irti järkevämpään ratkaisuun? - JK

Jokainen maksullisen sanomalehden tilaaja pitää yllä journalismia. Se on tärkeää! Toimittajat ovat "vallan vahtikoiria". Riippumaton journalismi on välttämätöntä demokratialle.

Taloudellisesti menestyneen Kouvolan entiset johtajat eivät kestäneet nykyistä avutonta menoa, vaan poistuivat protestiksi kaupunginhallituksen kokoushuoneen seiniltä.

Niinhän tämä on kuin hiekkalaatikkoleikit: anna mä purkaan sun linnan, niin rakennan hienomman. Enpäs rakennakaan.

Hyvä Veikkaus. Kun eläkeläispapat ja - mummut eivät pääse pelaamaa, niin narkkarit ja seksuaalirikolliset jäävät ilman hoitoa. Vanhuksista viis.

Nyt on mennyt päättäjillä prosentit ja prosenttiyksiköt sekaisin. Yhden prosenttiyksikön kunnallisveron nosto tarkoittaa maksettavaan veroon noin 5 prosentin korotusta.

Kaupunki säästää! Kaupunginjohtaja, apulaisjohtaja, hallintojohtaja, henkilöstöjohtaja, hyvinvointijohtaja, kehitysjohtaja, liikunta-ja kulttuurijohtaja, strategia-ja kehittämisjohtaja, talousjohtaja, tekninenjohtaja. – Tj

Milloin Hansatorille suojatie? Tai vielä parempi suljetaan tie ympärivuotisesti. – Jalankulkija

Ministeri Sirpa Paatero alueuutisille: ratoja rakennettava sinne, missä niitä ei ole. Kyllä Paaterolle Suomessa radan rakennusta riittää. – Peska

Kyllä ihmetyttävät tällaiset zombi-kulkueet. Kouvolan keskusta on ihan zombi ilman mitään kulkueitakin. Seuraavan päivän uutinen: huonosti voivien lasten avuntarve lisääntynyt puolella. Mistähän johtuu?

Luetuimmat