Napakat: Manskin Kiinan kivi ei ole graniittia, eikä näin ollen kestä sääolojamme — Kai tämä tiedettiin?

Voisiko joku vihdoin kertoa onko kehitysyhtiö Kinnon kaikilla 40 asiantuntijalla jotain töitäkin?

Missähän Kouvolassa ihan oikeasti on Viiraamo? Olisiko kaupungintalossa?

Kylpylämatka Pärnuun -mainoksessa naiset istuvat altaassa täydessä tällingissä! Siellä ei siis tarvitse peseytyä ennen altaaseen menoa, yäk!

Suojeleeko yhteiskunta koulukiusaajia? Esiin vain ja tilille.

Lapsilla ja nuorilla hienot kalliit merkkivaatteet, silti ovat aivan hukassa. Mistähän tämä kertoo?

Manskin Kiinan kivi ei ole graniittia, eikä näin ollen kestä sääolojamme, kai tämä tiedettiin?

Voisiko Kouvolan kaupunki laskuttaa liikuntapalveluiden maksut yhdellä laskulla? — Seitsemän liikuntapalvelumaksua maksanut

Myllykoskella on opasteita Kymenlaakson Lääkäripalvelulle useammassa tienristeyksessä. Kyseistä palvelua ei vaan ole kylällä ollut enää muutamaan vuoteen!

Näin toimii Kymsote ja lähinnä johtoporras! Nyt lopetettiin vammaisten nuorten liikkuva päivätoiminta! Niiltä viedään, jotka eivät pysty pitämään puoliaan!

Teemu Selänteellä on ainakin ollut hulppea kokoelma huippuautoja, mutta ei hän koskaan siitä ole mitään numeroa tehnyt.

Kaupunginjohtajan tarvitsee ymmärtää, että koska liitoskuntien alueilla ei pian ole jäljellä mitään, pian suurin osa Kouvolaa ei tarvitse ydin-Kouvolaa.

Herran jestas, koiratarhan siirto 80 000 euroa. Nyt koirien taluttajat talkoilla tarhan siirtoon, niin säästetään meidän rahoja.

Koiravero kehiin, ainakin 100 euroa per eläin, kaikesta muustakin tässä maailmassa joutuu maksamaan.

Napakkakirjoittaja ei ilmeisesti ole ikinä osallistunut urheiluseurojen toimintaan, koska ei tiedä kuinka paljon talkootyötä seuroissa tehdään.

Eivätköhän ne Kouvolan johtajat ja päälliköt löydy ihan netistä. Tai voi kysyä kaupungintalolta, jos kiinnostaa.

Kaupunginjohtaja Toikka aikoo taas uudistaa ylintä organisaatiota laatikoiden paikkaa vaihtamalla. Valmista pitäisi olla ensi keväänä, siis 2020. Sitten tulee kesä ja lomat ja sitten...

Nythän hyvävaraisilla on mahdollisuus kasvattaa Suomen lapsilukua, kun ei ole rahasta kiinni, toisin kuin vähempiosaisilla.

Esitän, että aikaansaamattomat luottamushenkilöt maksavat omasta pussistaan kaupungin budjettivajetta. Heillä vastuu kaupungin taloudesta. Väärin, että minä joudun maksumieheksi lomautuksella.

Keskustelu koulujen alasajoista käy lehdessä kuumana. Ennen kuntaliitosta jo tapahtui lopettamisia. Eihän tilanne miksikään muutu, kun samat "kähmyt" asioista päättävät.