Napakat: Jääköhän laskuista taas pois se, mitä koulukuljetukset tulevat maksamaan?

Vihervasemmisto-termi kielletty, loukkaa ko. ryhmiä. Nimen on kuvattava todellista poliittista linjaa. – Saksan Demokraattinen Tasavalta ja Peoples Republic of China.

Jo kaksi bussia on joutunut moottoritien poistumisrampille satasen vauhdissa huomaamattaan. Saksassa rampille on jyrkkä mutka, joka vaatii jarrutuksen.

Onpa Kiina sairas maa! Omia kansalaisia valvotaan salakuvaamalla droneilla ym. Mitä muu maailma voi tehdä suitsiakseen aivan sairasta kehitystä?

Pihaamme Kaikukadulla oli tulossa kaunis kelo. Joku kai tarvitsi polttopuita, kun oli kaatanut sen yllättäen. Jäljelle jäi vain terve kanto. Antoiko kaupunki luvan?

Kun sitä akuuttia hoitoa ja apua Poksin päivystyksessä odottaa monta tuntia, tarvitsee jo ruokaa.

Valtuutetut, tarkkana kouluselvityksessä. Teitä hämätään laajoilla selvityksillä ja musta väännetään valkoiseksi, kuten Ratamossa, hurjan näköistä, voiko olla totta?

Monitoimihalli oli jo suunnitelmissa 80-luvulla hyvälle paikalle! Silloiset kunnat halusivat oman Mekkansa, niinkö. – RK

Olisiko jo lopetettava jauhaminen noista betonipylväistä. Ei muuta, kun nurin vaan. Ei niitä kukaan kaipaa. – Ent. kuusaalain

Kun Poksin päivystyksessä istuu monta tuntia ja odottaa apua akuuttiin vaivaan, niin todellakin siinä syötävää ja juotavaa tarvitaan, ettei pyörry jonoon. – Vs

Jääköhän laskuista taas pois se, mitä koulukuljetukset tulevat maksamaan? Sitäkään en ymmärrä, miksi koulut päästetään niin huonoon kuntoon. 34 koulusta 29 on kunnoltaan joko välttäviä tai huonoja!

Jos Voikkaalta lähtee ala-aste, alkaa meidän tulevilla koululaisilla kotikoulu. Ehdoton ei suurkouluille! Säästöt otettava muualta eikä aina lapsilta!

Veturinkuljettajilla on vaativat pääsykokeet ja kontrolli työssä sekä ikäraja. Miksei linja-auton kuljettajilla?

Voisivatko pyöräilijät vähän kääntää päätään katsoakseen, ettei pyöräile kenenkään eteen, kun tulee sivutieltä tms. Itsellä on ollut muutama läheltä piti -tilanne kun oletin ,että tulija huomaisi eikä tulisi eteen. Onneksi jarrut ovat toimineet.

Yli 40 vuotta töitä tehnyt ei ole pitkäaikaistyötön, vaan jää ansaitsemalleen työeläkkeelle, eikä takuueläkkeelle á la Jari Lindström.

Kouvolan herroilla on rahaa: iso uimahalli, teatteri, palloiluareena, matkakeskus, sairaala suolle, yhdeksän isoa koulua. Päättäjät, estäkää konkurssi tai erottakaa herrat. – Talousmies

Jos jollekin täysjärkiselle ei-kuusaalaiselle ihmiselle näytettäisi KS:ssa 29.8. olevaa kuvaa joen rannasta pylväineen ja korjauskustannusarvioineen, hän pitäisi juttua huonona vitsinä.

Tehovalvonta, pyh. Selänpääntien 40:n nopeusrajoitus koko kesän valvomatta. Törkeitä ylinopeuksia. Sen kun keräävät kortteja pois.

Uusimmat uutiset