Napakat: Toivottavasti teillä Greta Thunbergia arvostelleilla ei ole lapsia. Aika huonon esimerkin annatte!

Kouvolan verorahat ovat meidän kaupunkilaisten rahoja. Niitä on käytettävä järkevästi eikä kevytmielisesti. Rahoillemme on saatava vastinetta.

Olen huolissani verorahojeni käytöstä rautatieterminaaliin. Onko se parempi kohde kymmenille miljoonille euroille kuin koulut tai terveyskeskus? Rahat lopussa?

Emme todellakaan pysty yksin maailmaa pelastamaan, mutta jokainen meistä voi tehdä osansa sen hyväksi. Välinpitämättömyydellä ja itsekkyydellä ei ainakaan mitään hyvää saavuteta.

Sheikki hyvä kirjoitus KS:ssa! Jari Lindström ja muut siniset hyvä esimerkki siitä, miten käy hillotolppakiimaisten loikkarien. Hyvä Suomi!

Toivottavasti teillä Greta Thunbergia arvostelleilla ei ole lapsia. Aika huonon esimerkin annatte!

Greta Thunberg on 16-vuotias nuori, ei lapsi. Kuunnelkaa hänen sanomaansa, älkää takertuko ulkoiseen olemukseen. Kenen on tulevaisuus? – Mummu 63 v.

Meilläkin oli siisti taajamametsä, mutta kaupunki kaatoi isot terveet komeat puut. Nyt on ryteikkö.

Greta Thunberg on noin 100 kertaa fiksumpi kuin nämä häntä mollaavat persuääliöt.

On täysin kohtuutonta, että kaupungin yhteisillä verovaroilla annetaan tekohengitystä nykyisessä taloustilanteessa rapautuvillle entisille sähkötolpille Kuusaalla. – JK

Kyllä on väärin. Kaupunki hakkaa Valkealan hienon ulkoilualueen. Isot puut lähtee, rojut jää. Kuntaliitos.

Kouvolan kaupungin alueelle ei tule jäämään näköjään yhtäkään luonnonmukaista pöpelikköä, kaikki perataan. Liika innokkuus metsänhoidossa tuo vahinkoa.

Kiitos teille, jotka puolustatte meitä, jotka harrastamme ja pidämme itsemme terveinä. Päättäjät ei tiedä. – Harrastaja

Onko Iitinkin alasajo alkamassa pala kerrallaan.

Kyllä ilmasto kiittää, kun kymmenet iittiläiset ajaa huruttavat Nastolaan tai Lahteen röntgeniin ja hammashoitoon päivittäin.

Eiköhän se punainen sohva ole jo tuulettunut riittävästi, kun vahingossa on tippunut Selänpääntien varteen? Pois se sieltä.

Piirtäkää hyvät päättäjät havainnollistava kuva Kouvolan eri toimintojen hallintoportaista. Sitten poistakaa väli- ja ylintä porrasta reilulla kädellä. Tiedoksenne, että se on organisaation madaltamista.

Iittiä ollaan liittämässä Lahteen kakkukahvien ja demariministerien voimin. Lähtevät loputkin palvelut? – Tuleva itähämäläinen