Napakat: En ole kenenkään nähnyt ohittavan poliisiautoa, joka ei aja yhtään yli rajoituksen

Harvennushakkuista hoitokuluja? Onni Jääskeläinen, kaikkea ei voi mitata rahassa. Avohakkuut ovat luotettavien tutkimusten mukaan myrkkyä luonnolle.

Kuolemantuomio olisi meilläkin ihan paikallaan. Kuka haluaa verovaroin niitä elättää? Siis tappajia.

Puhut asiaa Tuula Parkkonen! Puhutaan kiireestä, silti monet hoitajat touhuilevat omalla kännykällään ja ovat Facebookissa työaikana. Vanhemmat työntekijät ja sijaiset hoitavat työnsä tunnollisesti.

Hoitopiste Valtarissa olen vuodesta 2016 lähtien mittauttanut verensokeriarvot. Aina on ollut ammattitaitoinen ja ystävällinen kohtelu. — Täysi kymppi

Sinulle, joka Ihmettelit hautausmaalla autolla ajoa, vastaan: Ihan virallisella luvalla. Asiasta on tulossa ihan virallista infoa.

Hyvä että KS pääkirjoituksessa otti aiheeksi Kiina-junan. "Valtio kaikessa mukana". Arveluttavaa. Kouvolan salailu ei herätä luottamusta asukkaissa, jälleen kerran.

Terveys-ja hyvinvointipiste Virtaamo Valtari. Päivittäisitte nettisivunne ajan tasalle, ei tule turhaan kyselijöitä palveluille, joita teillä ei edes ole.

Olen ihmetellen seurannut hyvinvointipisteen mollausta. Sehän tukee hyvin muuta terveydenhuoltoamme. Olen ottanut selvää, mitä palveluita sieltä saa ja asiani on hoitunut hienosti.

Olipa upea ja vauhdikas kansanooppera Aleksanteri II:n aikaan Elimäen museoalueella. Kiitos elämyksestä.

Hinta ratkaisee? Puolustusvoimat ostaa polttopuut Pieksämäeltä hintaan sata euroa kuutio. Valkealasta saa koivupuuta 150 eurolla. — Mummo maalta

Valkealan kesäteatterin Muistojen bulevardi on tosi hyvä esitys ihan kauttaaltaan. Nautin kovasti! Myös liikuntarajoitteiset on huomioitu kiitettävästi. — Yksi heistä

Olemme kolmen asteen tiellä. Jos siis maat toteuttavat nykyiset sitoumuksensa. Puoleentoista asteeseen pääsemiseksi on oikeasti muutettava asioita!

Tosi mahtava ja kaunis konsertti Korian kirkossa "tangoja uruilla"!

Virkavalta ei taida olla samaa mieltä teidän ohittelijoiden kanssa? En ole kenenkään nähnyt ohittavan poliisiautoa, joka ei aja yhtään yli rajoituksen.

10 pistettä ja papukaijamerkki "Aleksanteri II:n aikaan"- esityksestä. Tosi viihdyttävä kansanooppera!todellinen kulttuuriteko.

Eiköhän jo riitä hyvinvointipisteen mollaaminen. Terveyskeskuksen tehtävänä on hoitaa sairaanhoidolliset asiat. Tuskin paikassa on edes tiloja, jotka on tarkoitettu kyseiseen toimintaan.

Liikunnan puute ja väärät ruokailutottumukset aiheuttavat liian suuren kustannuksen terveydenhuollolle.

Mitä pyhää on vesiliikenteessä, kun siellä saa seilata "seilissä" ilman mitään tutkintoa?

Eikö kukaan uskalla sanoa että Jyräänkosken pohjapato on 20 senttiä liian matala?

Töitä olisi tarjolla vaikka kuinka paljon, mutta ei ainakaan tässä vaiheessa varaa ja uskallusta työllistää vierasta isoilla kustannuksilla. Yritän itse jaksaa.

Kotka–Kouvola väli, tasainen, hyvä ja riittävän leveä, jos vain kaikki noudattavat liikennesääntöjä! Niin ja Ei kasva parta pahoille, eikä turpajouhet joutaville!

Voisiko ravitsemussuositukset sisältää kohtuullisesti voita ja täysmaitotuotteita epäterveellisten kevyttuotteiden sijaan? — Superterve voin käyttäjä

Luetuimmat

Uusimmat uutiset